Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Catania dhe Palermo  -  6 Ditë €299

Catania  dhe Palermo

=========////==========

14 Shtator  2022

=====================

Detajet e turit 

Dita e Parë:

Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Lundrimi për në Bari.


Dita e Dytë: 

Mbrritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Messina. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë. Ndalesa të shkurtra gjate udhëtimit. Mbrritja në Messina.  Vizitë e Monumenteve të qytetit: Katedralja Messinës, Piazza Duomo, Kulla Këmbanës, Kisha Annunziata dei Catalani, Zona Falcata, Fontana di Nettune, Kisha e Krishtit Mbret. Vazhdimi Udhëtimit për në Taormina. Vizitë në Taormina: Corso Umberto, Piazza IX Aprile, Katedralja San Nicola, Kisha Madonna della Rocca, Isola Bella dhe Castelmolo. Vazhdon Udhëtimi për në Catania. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjes në Hotel. Vizitë e Monumenteve kryesore në Catania: Piazza del Duomo, Katedralja e Catanias, Via Etnea, Piazza Dell Univerista, Porta Garibaldi, Via Crociferi me 4 Kishat, Kalaja Ursino. Nisja për në Syracuse. Vizitë në Syracuse: Qyteti Vjetër apo Ishulli Ortigia, Tempulli Apollo, Castello Maniace, Fontana Arethusa, Piazza Duomo, Fontana Diana. Vazhdon Udhëtimi për në Noto. Vizitë në Noto: Katedralja San Nicola, Kisha Santa Chiara, Palazzo Nicolaci, Fontana d’Ercole. Vazhdimi Udhëtimit për në Modica. Vizitë në Modica: Corso Umberto me Kishat Kalaja Modica, Pizzo Belvedere, Teatri Garibaldi, Pallati Mercedari. Vazhdon Udhëtimi për në Ragusa. Vizitë në Ragusa: Katedralja San Giorgio, Ragusa Ibla, Kështjella Donnafugata. Vazhdon Udhëtimi për në Agrigento. Vizitë në Agrigento: Rruga Atenea, Manastiri Santo Spirito, Pallati Episcopal, Katedralja San Gerlando. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:

Mëngjes në Hotel. Nisja për në Marsala. Vizitë në Marsala: Porta Garibaldi, Piazza della Republica, Palazzo VII Aprile, Kisha e Purgatorio, Lungomare. Vazhdimi Udhëtimit për në Trapani. Vizitë në Trapani: Kulla Ligny, Katedraljae Trapanit, Fontana Saturn, Kulla e Orave Binjake, Kisha e Purgatorio. Vazhdimi Udhëtimit për në Erice. Vizitohet Fshati  karakteristik dhe Kalaja. Vazhdon Udhëtimi për në Palermo. Vizitë e Monumenteve kryesore të qytetit në Palermo: Pallati Norman, Kisha San Giovanni, Katedralja Palermo, Katedralja Monreale, Teatri Massimo.. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë:

Mëngjes në Hotel. Nisja për në Cefalu. Vizitë në Cafalu: Katedralja Cefalu, La Rocca, Lungomare. Nisja për në Bari. Udhëtimi zgjat rreth 8 orë. Ndalesa të shkurtra gjate udhëtimit. Nisja me traget në orën 22.00. Lundrimi për në Durres.


Dita e Gjashtë: 

Mbrritja në Durrës në orën 07.00.

.
.
Çmimet e dhomave

                                                                                                                                                         Vlefta
nga 14/09/2022 në 19/09/2022

Hotel 3* Dhomë Standart   (Max: 3 Rritur)                                                                         € 299.00                           

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.
.
.
.