Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Cappadocia - Turqi  , 3 dite 349  euro , udhetim me Avion 

Programi:


Dita e Parë: 

Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 02.35. Mbërritja në Kayseri në 09.50. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Sistemimi në Hotel. Fjetje në hotel.


Dita e Dytë: 

Mëngjezi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel. Fjetje në hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite, të lirë pë shëtitje Opsionale. Pasdite, Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 16.10. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.


 Nisja më  26 Mars


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi për 2 netë në hotel.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Transfertat dhe Shëtitjet me autobus
-Shoqërues shqiptare për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
.
.
cappadocia- Turqi
 
 
Çmimet e dhomave
 » Cappadocia 3 dite
26/03/2020 ne 28/03/2020
Tarifa

 Dhomë Standard ( Max: 3 Rritur )
.
  € 349
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
cappadocia
.

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate
.