Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri    ne  Budva - Mali i Zi , 2  nete 139€  dhe  3  nete 209€

Mali I Zi

Viti i Ri në Budva: Nisje më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 ose 3 netë. Darka Speciale e Vitit të Ri.


- Moskva 4* - Budva, - 2 netë €139, 3 netë €209
1. Akomodim në hotel me Mëngjeset per 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Darkë Speciale për të gjitha netët e Qëndrimit;
3. Muzikë live më 31 Dhjetor
4. Përdorim Falas i Saunas, Xhakuzit, Banjos Turke, Qendrës Fitnes dhe Parkingut, 
4 WIFI falas.
5. Fëmijët 0 - 1.9 vjeç, falas. Nëse duan Krevat Shtesë paguajnë si Fëmijë më të Rritur. Fëmijët 2 - 6.9 vjeç, nuk kanë krevat shtesë. Nëse duan Krevat Shtesë paguajnë si Fëmijë më të Rritur.

 

- Melia 5* - Petrovac, - 2 netë €229, 3 netë €345
1. Akomodim në hotel me Mëngjeset per 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Darka speciale e Vitit të Ri, më 31 Dhjetor dhe më 1 dhe 2 Janar me Muzikë live
3. Përdorim falas i Pishinës, Spa, Fitnes dhe Parkingut.
6. 15% Zbritje në Trajtimet SPA
7. WIFI Falas
8. Fëmijët 0 - 6.9 vjeç, nuk kanë krevat shtesë. Nëse duan Krevat Shtesë paguajnë si Fëmijë më të Rritur.

 

- Avala Resort 4* - Budva,  - 2 netë €196, 3 netë €245.
1. Akomodim në hotel me Mëngjeset dhe Darkat per 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Pije Mirëseardhje
3. Darka Speciale Bufe e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Program Muzikor Live Natën e Vitit të Ri.
4. Drekë e hershme më datë 1 Janar.
5. Përdorim Falas i Saunas, Pishinës së Brendshme, Xhakuzit, Banjos Turke, Qendrës Fitnes dhe Parkingut,
6. WIFI Falas
7. Fëmijët 0 - 1.9 vjeç, falas. Nëse duan Krevat Shtesë paguajnë si Fëmijë më të Rritur. Fëmijët 2 - 6.9 vjeç, nuk kanë krevat shtesë. Nëse duan Krevat Shtesë paguajnë si Fëmijë më të Rritur.

 

- Tre Canne 4* - Budva, - 3 netë  €245.
1. Akomodim në hotel me Mëngjeset;
2. Darka Speciale Vitit të Ri më 31 Dhjetor
3. Përdorim Falas i Saunas, Pishinës së Brendshme në katin e 15, Xhakuzit, Banjos Turke, Qendrës Fitnes
4. WIFI Falas

 

Shtesa për Transport me Autobus €25.

Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual.

Shtesa për Transport me Autobus €25.
.

.

viti i ri ne budva
Çmimet e dhomave
                                                           » Viti i Ri 2 Netë
                                              nga 31/12/2019 në 02/01/2020                                                          .Tarifa
Moskava 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur )                                                                              € 139.00
Hotel Avala 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                    € 196.00 
Hotel Tre Canne 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                           € 245.00
Hotel Melia 5* (Max:  3 Rritur)                                                                                                       € 229.00
   

                                                          » Viti i Ri 3 Netë.
                                             nga 31/12/2019 në 03/01/2020                                                            Tarifa   
Moskava 4* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                                                              € 209.00
Hotel Avala 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)                                   € 249.00 
Hotel Tre Canne 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur                           € 245.00 
Hotel  Melia 5* (Max:  3 Rritur)                                                                                                     € 345.00


Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
budva

,

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate