Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Budva - Kotorr  , 1  dite fillon nga  15 euro

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë
MALI  I  ZI 
BUDVA-KOTOR 


MAJ:  27, 28.

QERSHOR: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25.


Programi:
BUDVA – KOTORR

►Nisja nga Tirana në orën 06:30. 

Kryerja e procedurave kufitare ne Muriqan. Ndalese e shkurter per te konsumuar mengjesin.
Vazhdojme rrugen drejt Shen Stefanit ku do te bejme nje ndalese panoramike ne Ishullin e njohur Shen Stefan .Vazhdojme drejt qytetit te Kotorit, i cilesuar si nje nga qytetet me te bukura ne Malin e Zi. Ne Kotor do te vizitojme Qytetin e Vjeter, Portin e Jahteve, Gjirin e Kotorit (Opsionale shetitje me anije ne GJirin e Kotorit 5 euro/personi). Sipas deshires ngjitja ne muret e qyteti te cilat jane pjese e UNESCO-s. Kohe e lire per te konsumuar dreken ne Kotorr (individuale).Pas vizitave ne Kotor, nisemi drejt Budves  per te vizituar Qytetin e Vjeter, kercimtaren e Budves, Portin e Jahteve.Qendrim ne Budva 1 ore e 30 min.
Me pas nisemi drejt Shqiperise. Mberritja ne Tirane ne darke.

Fundi i shërbimit tonë!


►Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, aparat fotografik, rroba banje dhe shumë energji, etj.


► PËR REZERVIM NEVOJITET PAGESË E PLOTË.
► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
► AGJENCIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PËR ARSYE TË NDRYSHME SIÇ JANË MUNGESË DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
► NËSE NUK I KENI MBUSHUR 18 VJEÇ, DHE UDHËTONI ME NJËRIN OSE ASNJËRIN NGA PRINDËRIT, JU DUHET PATJETER PROKURË E NOTERIZUAR.
►CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.
►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)


POLITIKAT E FËMIJËVE:
0-2.99 VJEÇ PA PAGESË
3-11.99 VJEÇ PAGUAJNË 13 EURO
MBI 12 VJEÇ PAGUAN SI I RRITUR


Te  perfshira
  • Transporti sipas programit
  • Shoqërues shqiptar

Nuk jane te perfshira 
  • Taksa e qytetit të Kotorrit 1 EUR/person

.
budva - kotorr
.
.
Çmimet e dhomave
  BUDVA -1 ditore
 Tarifa
udhetim   nje  ditor
MAJ:  27, 28.
QERSHOR: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25.
    € 15.00
 Cmimi per person ne dhome dyshe
 
 
.
.
.