Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Budva - Kotorr  , 2  dite fillon nga  45  euro

MALI  I  ZI 

BUDVA – KOTORR 2 DITE €45
Vizitohen: BUDVA - KOTORR

Data e Udhetimit:
 • ► 4-5 ,11-12 , 18-19 , 25-26 Maj

 • Akomodimi ne hotel  3* ► 45€
Programi:

►DITA E PARE- Nisja nga Tirana ne oren 06:30. Ndalese ne piken doganore Muriqan per kryerjen e procedurave doganore. Pas doganes ndalojme per te konsumuar mengjesin. Pas mengjesit ndalese panoramike ne Shen Stefan dhe me pas ndalojm ne qytetin e Budves  ku do te viziojme qytetin e vjeter , Kercimtaren e Budves ,  Citadelen & portin e jahteve. Akomodimi ne hotel ne Budva.Qendrim i lire. Darka ne Hotel. Sugjerohet shetitje ne qender te Budves per te shijuar jeten e nates qe ofrohet aty.

►DITA E DYTE- Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit vizite ne Kotorr prej 2 oresh ku gjithashtu do te vizitojm do te viziojme qytetin e vjeter ,  Citadelen & dhe per te gjithe personat qe kane deshire te bejne shetitjen me anije e cila kushton 5 Euro per person dhe viziton te gjithe gjirin e Kotorrit. Me pas kthimi per ne Tirane perseri nga dogana e Muriqanit. Pas procedurave doganore do te kemi nje ndalese per pushim ne tok Shqiptare.

Mberritja ne Tirane rreth oren 20:00.
Fundi i sherbimit tone.

45€
Ne cmim perfshihet
 • *TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • *AKOMODIMI NE HOTEL 3*
 • *MENGJESI + DARKA
 • *SHOQERUESI SHQIPTAR GJATE GJITHE UDHETIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
 • *SHETITJA ME ANIJE NE KOTORRR 5EURO
 • *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER

 • POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3.99- 11.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM
  ►Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese extra ne varesi te hoteleve ku qendrohet.
  ►Nese krevati nuk do te jete dopjo , do te jene dy krevat teke te bashkuar.
  ►Per rezervim nevojitet 30% e pageses parapagim dhe pjesa tjeter 5 dite para nisjes .
  ►Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  ►Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.
  ►Nese nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udheton me njerin ose asnjerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar

  .
  budva - kotorr
  .
  .
  Çmimet e dhomave
    BUDVA - 2 dite
   Tarifa
  Hotel me  3*
               Data e Udhetimit:
  • ► 4-5 ,11-12 , 18-19 , 25-26 Maj
  € 45.00
   Cmimi per person ne dhome dyshe
   
   
  .
  Budva
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+ Kontrate