Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Viti i Ri 2018   ne  Brezovice    , 3 dite  nga  155 €  ,nisja  31 Dhjetor  19

Viti i Ri Në Brezovicë 3 Ditë €155
Brezovice - Prevalle - Prizreni
==================
  • ►31 Dhjetor - 2 Janar
Programi:

Hotel Yjet e Sharrit 3 Dite €155

Hotel  Sharri 3 Dite €195


Ne Çmim perfshihet :

1.Akomodimi ne hotel perkates .

2.Mengjeset ne hotel .

3.Mbremja Gala e dt 31 Dhjetor  dhe 1 Janar per  hotel Sharri .(Pije pa limit alkolike dhe jo alkolike).

4.Personat  qe akomodohen tek Yjet e Sharrit   shfrytezojn mbremjet si me posht 

Darken e nderrimit te viteve tek restoranti i hotel SHARRIT ne ambjet festive plus (Pije pa limit alkolike dhe jo alkolike).
Darken e dt 1 Janar ne restorantin e hotel Yjet e Sharrit .
5.Perdorimi i pishines dimerore ( per personat e hotel Sharrit ) 

6.Transporti vajtje ardhje .


Shenim : Nisja nga Tirana ne oren 09:00 te mengjesit


Ne cmim nuk perfshihet :

1.Drekat .

2.Siguracioni i jetes ne udhetim .


Politikat e Femijeve 

0-2.99 free ,

3 - 5.99 50% discount ,

6 - 11.99 20% discount

.

.
viti i ri 2020  brezovice
 
 
Çmimet e dhomave
 » Brezovice
Viti i Ri 2020
nga 31/12/2019 në 02/01/2020
 Tarifa
  Hotel Sharri  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                             .
 € 155.00
 Hotel Yjet e Sharrit Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 
   € 195.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
                             .
           .
.
brezovice
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.