Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Brezovic , Prizren , Prevall  ,  2 Dite €45
Brezovice , Prevalle , Prizren
 • ► Janar 1 ,  2 (Hotel Sharri €75)
 • ► Janar , 9 , 16 , 23 , 30 ( Hotel Sharri €75)
 • ► Viti i ri , 31 Dhjetor 2 Janar

 • ►Hotel Yjet e Sharrit €45
 • ►Hotel Sharri €75
Programi:

►Nisja nga Tirana në orën 07:00.


►Dita e Pare:

Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45)
Kalimi per ne Kosove nga dogana e Morines .
Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe ,Mberritja ne Brezovice .Qendrim i lire per vizite & Ski ne Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale ( nuk mungojn sugjerimet e guides nese deshironi ).
Akomodimi ne hotel .Qendrim i lire per relaks , aktivitet dhe animacione me asistencen e shoqeruesit te agjensise per ti dhene sa me shume harmoni udhetimit ne grup .Konsumi I darkes ne hotel .

►Dita e Dyte:
Mengjesi ne hotel, nisja per ne qendren e skive te Prevalles . Qendrim ne Prevalle per skijim dhe per te shijuar natyren e bardh perafersisht deri ne oren 15:00 . Nisja per kthim ne Prizren .
Vizite ne qender te Prizrenit gjithashtu dhe ne shtepine e Lidhjes se Prizrenit . Kohe e lire per te konsumuar dreken ne menyre individuale ( nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi ) .Kthimi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane dhe Durres ne darke .

Fundi i sherbimit tone.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


€45
Ne cmim perfshihet
 • *TRANSPORTI ME MJET KOMOD
 • *AKOMODIMI NE HOTEL
 • *MENGJESI + DARKA
 • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
 • *PERDORIMI I PISHINES DIMERORE PER HOTEL SHARRIN
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
 • *PAJISJET E SKIVE
 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
 • *TAKSA TURISTIKE E HYRJES NE BREZOVICE 1 EURO

 • POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-5.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • 6  VJEC & SIPER PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  .
  .
  prevalle-prizren
  .
  .
  Çmimet e dhomave
  Prevalle
        2  dite Half Board       
    Tarifa
  Hotel Yjet e Sharrit Dhome Stand  max  3 te rritur
  • ► Janar 2, 9 , 16 , 23 , 30
    45
    Hotel Sharri Dhome Standarte  max  3 te rritur
  ► Janar 2, 9 , 16 , 23 , 30
    75
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë
  per 2  persona
  .
  .

  .

  .
  .