Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Brezovic , Prizren -  1 Dite €10
Brezovicë 1 Ditë €10
============
Vizitohen : Brezovice , Prizren
 • ► 4, 5, 9, 10,16,17,23, 24, 30, 31 Janar.
 • ► 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Shkurt
Programi:


►Nisja nga Tirana bëhet në orën 07:00


Brezovice :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe ne Kukes.
• Procedurat doganore ne doganen e Morines .
• Mberritja ne Brezovice .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:00 nisemi per ne qytetin e Prizreni .
• Ndalese ne Prizren , 60 – 90 minuta .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:00

• Fundi i sherbimit tone .


Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.


€10
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me autobus komod
 • *Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Siguracion I jetes ne udhetim
 • *Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program
 • *Pajisjet e Skive
 • *Taksa lokale 1 euro per hyrjen ne Parkun Kombetar te Brezovices

 • #POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS;
  • 3- 11.99 VJEC paguajn 10 euro

  #SHENIM

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSME SI ( MUNGES DOKMENTACIONI , ESPULS ETJ) .

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJSI  PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR  ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

  ►PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).

  .
  .
  brezovice
  .
  .
  Çmimet e dhomave
  Brezovice
       1  dite     
    Tarifa
  Udhetim  dhe  guide 
  ► 4, 5, 9, 10,16,17,23, 24, 30, 31 Janar.
  • ► 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Shkurt
   10
  Çmimi për person të Rritur 

  .
  .

  .

  .
  .