Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pushime  në Bodrum dhe Pamukkale, 7 Ditë €599

 21 , 28  Tetor  2021    , 7 dite  599 euro

 04  Nentor

Turqi : 

===========


Detajet e turit
======================

Dita e Parë. 
Fluturimi për në Bodrum nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 02.20. Mbrritja në Bodrum në orën 08.45. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Bodrumit. All Inclusive në Hotel.


Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.


Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.


Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll. Nisja nga Denizli në orën 07.05. Mbrritja në Stamboll në 08.05. Transferta nga Aeroporti në Hotel  Akgun 5* në Stamboll.


Dita e Shtatë
Mëngjesi në Hotel. Transferta nga Hoteli në Aeroportin e Stambollit. Fluturimi Stamboll - Tiranë. Nisja nga Stambolli në orën 21.50. Mbrritja në Tiranë në  21.40


Hotel 
Hotel 5* Bodrum
Hotel Adempira HB 5* Pamukkale
Hotel Akgun BB 5* Stamboll


Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Bodrum dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Bodrum, 2 Netë në Pamukkale dhe 1 Natë në Stamboll.
- All Inclusive në Bodrum, Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Pamukkale dhe Mëngjes në Stamboll.
- Transfertat me autobus Aeroporti Bodrum - Hotel në Bodrum - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli, Aeroporti Stamboll Hotel në Stamboll - Aeroporti në Stamboll

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim

.
bodrum dhe  pamukkale
         .
 
 Çmimet e dhomave
Pamukkale7  dite
 Tarifa

 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

  21 , 28  Tetor  2021
 04 Nentor
  €599.00  
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
.