Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Plazh dhe Relaks në Bodrum dhe Pamukkale, 6 Ditë €549

Turqi : 

===========

27  Shtator  , 6 dite


Detajet e turit
======================

Dita e Parë. 
Fluturimi për në Bodrum nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 12.30. Mbrritja në Bodrum në orën 18.25. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Bodrumit. All Inclusive në Hotel.


Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.


Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.


Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll - Tiranë. Nisja nga Denizli në orën 07.05. Mbrritja në Tiranë në 15.30.


Hotel 
Hotel 5* Bodrum
Hotel 5* Pamukkale


Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Bodrum dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Bodrum dhe 2 Netë në Pamukkale.
- All Inclusive në Bodrum dhe Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Pamukkale.
- Transfertat me autobus Aeroporti Bodrum - Hotel në Bodrum - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim
.
bodrum dhe  pamukkale
         .
 
 Çmimet e dhomave
Pammukkale
27/09/20 - 02 /10/20
 Tarifa

 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

.
  €549.00  
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
Pamukkale
.