Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Weekend në Berat  dhe  Zvërnec  -   2  dite 55 €

Detajet e turit

 

Dita e Parë

 

Nisja nga Tirana ne orën 06.00

Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Ardenicë. Vizitëe shkurtër në Manastir. Vazhdimi udhëtimit për në Parkun e Apollonisë. Vizitë e shkurtër. Vazhdimi udhëtmit për në Vlorë. Ndalesë e shkurtër në Ujin e Ftohtë. Vazhdimi udhëtimit për në Zvërnec. Ndalesë dhe Vizitë e shkurtër në Zvërnec. Vazhdimi i udhëtimit për në Berat. Fjetje dhe Darkë në Hotel.

 

Dita e Dytë


Mëngjesi në Hotel. Vizitë e Kalasë dhe Qytetit. Nisja për në Corovodë. Ndalese e shkrutër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Osumit. Qëndrimi rreth 2 orë. Vazhdimi për te Gjurma e Abas Aliut. Kthimi për në Ujëvarën e Bogovës. Nisja për në Belsh. Ndalesë buzë liqenit te Belshit. Kthimi për në Tiranë.

 

Në Pagesë përfshihen:

- Udhëtimi me Autobus 

- Fjetje në Hotel 1 natë në Berat

- Mëngjese dhe Darka në Hotel

- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

 

Në Pagesë nuk përfshihen:

- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program

- Siguracioni në Udhëtim 

- Pijet gjatë Vakteve

- Hyrjet në Monumente dhe Muzeume

.
.
Berat  dhe  Zvernec 
.
.
Çmimet e dhomave
 Berat dhe  Zvernec
      2  dite     
  Tarifa
Transport ,Akomodim dhe guide
Cdo te shtune  nga 05 Shtatori
Nga  Tirana

55 €
Çmimi për person të Rritur
.
.
.
berat

.

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate

.