Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Banjat e Bënjës - 1 Ditë   1700 Lekë
Permet , Banjat e Bënjës , Kanioni Langaricës , Këlcyrë
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nentor
Programi:

►Nisja nga Tirana në orën 06:00 .


Gjatë rrugëtimit ndalojmë për kafen e mëngjesit rreth 20-30 minuta dhe më pas mbërrijmë në Grykën e Këlcyrës, ku do të kemi një ndalesë panoramike buzë lumit Vjosa.

Më pas drejtohemi tek Banjat e Bënjës. Banja Termale me vlera të larta kurative universale dhe një destinacion krejt të veçantë turistik të jugut te Shqiperise .
Pasi të kemi shijuar vaskat me ujë kurativ do të nisim ecjen për të zbuluar Kanionin e Langaricës. Një kanion tejet i vecantë i formuar nga rrjedha e lumit Langarica me një peisazh natyror nga më piktoreskët në gjithë Shqipërinë. Soditje e lirë në natyrë.
Largohemi nga Bënja dhe viztiojmë qytetin e luleve, Përmetin. Rreth orës 17:00 nisemi drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mberritja në Tiranë , Durrës  dhe Elbasan  në darkë .

Fundi i shërbimit tonë!


►Duhet të keni me vete :

Ushqim te paketuar nga shtepia.Rroba sportive ,ushqime te thata ,cokollata , shishe uje 1.5L ,rroba plazhi ,syze dhe krem dielli Sandale per te ecure ne brendesi te kanionit .

►Info mbi destinacionin :

I vendosur buzë Vjosës e rrëzë malit të Dhëmbelit, Përmeti është një nga qytetet më tërheqës dhe më atraktivë nga pikëpamja turistike në shkallë kombëtare. Për shkak të pozicionit gjeografik shumë të favorshëm, klimës së tij të përshtatshme e sidomos mikpritjes mbresëlënëse, Përmeti është një zonë që ka një numër të lartë vizitorësh të huaj dhe vendas.
Përmeti ka shumë burime turistike, por më të njohurit janë Kanionet e Langaricës ose Kanionet e Urës së Dashit, që ndodhen 200 m larg burimeve termale në të dy anët e lumit Langaricë,


1700 Lekë
Ne cmim perfshihet
 • *Transporti me autobus komod
 • *Shoqëruesi gjatë udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *Dreka
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 15 % DISCOUNT .
  MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .

  .
  .
  Permet
  .
  .
  Çmimet e dhomave
   BANJAT e BENJES
        1  dite     
   
  Transport dhe guide
  • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
  • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nentor
  1700 Leke
  Çmimi për person të Rritur
  .
  .

  .

  permet
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+Kontrate

  .