Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €999

Tajlande , 25 Nentor 2019 - 8 dite
========================

Dita e Parë:

Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Doha - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 11.55, Mbrritja në Doha në orën 18.50. Fluturimi me kompanine Ajrore Qatar Airways. Nisja nga Doha më 20.10.


Dita e Dytë:

Mbrritja në Bangkok në orën 06.55. Fluturimi Doha - Bangkok me kompanine ajrore Qatar Airways. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferimi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.


Dita e Tretë:

Mëngjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit, si dhe Lagja Chinatown. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Shopping, ose
Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.


Dita e Pestë:

Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Mbrritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.


Dita e Gjashtë:

Mëngjesi ne Hotel. Të lirë për plazh ose

Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve
Opsionale: Në Darkë, Hyrje në Kompleksin Art Paradise Pattaya, kompleksi i shumeperfolur me piktura 3D.


Dita e Shtatë:

Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose
Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch.
Ne mbrëmje vone, Transferimi për në Aeroportin e Bangkokut.


Dita e Tetë:

Nisja nga Bangkok në orën 01.20, Mbrritja në Doha në orën 05.25. Fluturimi Bangkok - Doha është me Qatar Airways. Nisja nga Doha në orën 07.15, Mbrritja në Shkup në orën 10.55. Fluturimi Doha - Shkup me Qatar Airways. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.


Nisja më 25 Nëntor


Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Doha me Qatar Airways.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Tajlandë.

OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €40
2. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €25
3. Hyrje në Kompleksin Art Paradise (Piktura 3D) - €15
4. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €25
5. Viza Tajlandeze €35
.
Bangkok dhe Pattaya
.
 
Çmimet e dhomave
Bangkok dhe Pattaya
 25 Nentor - 02 Dhjetor 2019
  Tarifa
Dhomë Standart Hotel 5*  (Max: 3 Rritur)
                            .
 € 999.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
Tailande
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate

.