Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Avala Resort & Villas 4* – Budva

Avala Resort and Spa “

E vlefshme nga 14.01.2021 deri me 01.04.2021 “

Dhoma Standart – 40 euro/person nata me mengjes + darke

Taksa 1.5 euro per person per dite, 0.50 per Femijet 0 – 11.99 vjec dhe 1 euro per Femijet 12 – 17.99 vjec nuk eshte e perfshire ne cmim.


Avala Resort and Spa: Fundjava 2 nete – 3 dite.

Cmimi 80 €/person

Paketa perfshin :

2 nete qendirmi akomodim ne dhome dyshe.
Mengjesi dhe Darka.
20 % zbritje ne sherbimin A La Carte ne restorantin e hotelit.
Hoteli ofron falas upgrade ne akomodim ne dhome me pamje nga deti ne baze disponibiliteti.
Falas perdorimi i parkimit,Sauna-s,Pishines,Fitnes,Xhakuzi & Banjo Turke
Check in heret /Check-out vone deri me ( 6pm) ne baze disponibiliteti.
Falas Wi Fi ne gjithe hapesiren e hotelit.

Te tjera :

Paketa nuk perfshin taksen lokale 1.50 euro per person/ne dite.
Suplementi per nate shtese eshte 40 € per/person/ne nate.

.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate