Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Linjë  Ndërkombëtare  me  Autobus :

Tirane - Prizren- Gjakovë- Prishtinë - Peje

Nisja  nga Tirana  dhe Prishtina  2 herë në ditë  cdo  ditë të javës

destinacioni
       .
                  .
             .
.Udhetim 2 here ne dite
Çmimi  Vajtje € ( OW)
 Çmimi Vajt /ardh € ( RT)
  Orari i nisjes
 Tirane - Prishtine
 15 €
 20
  06:00 dhe 15:00
 Prishtine - Tirane
15
 25
  15:00  dhe 23:00

Tirane  - Prizren

 15 €
 20
 06:00  dhe  15:00
Prizren - Tirane
15 €
 25
 16:00  dhe  24:00
Tirane  - Gjakove
 15
 20
 06:00  dhe  15:00
Gjakove - Tirane
 15
 25
 15:00 dhe  23:00
Tirane  - Peje
 15
 25
 06:00 dhe  15:00
Peje - Tirane 
 15
 25
 14:00 dhe  22:00

Tiranë – Prizren                             15

Tiranë – Prizren – Tiranë              20

 

Tiranë – Prishtinë                          15

Tiranë – Prishtinë -  Tiranë          20

Tiranë – Gjakovë                           15

Tiranë – Gjakovë – Tiranë            20

 

Tiranë – Pejë                                 15

Tiranë – Pejë – Tiranë                  25

 

Tirane - Shkup                              25

Tirane - Shkup - Tirane                45

 

 

Shenim:

Kthimi ne mbremje ka keto cmime si me poshte:

Ora 23.00  Prishtine – Tirane   20 (OW)  -  25 (RT)

Ora 24.00  Prizreni  -  Tirane   20 (OW)  -  25 (RT)

Ora 23.00  Gjakova  - Tirane   20 (OW)  -  25 (RT).

Ora 22.00  Peje         - Tirane   20 (OW) –  25 (RT)

.
tirane - shkup - tirane
 vajtje ne
 vajtje ardhje
 orari nisjes
Tirane - Shkup
 25
 45
 06:00
Shkup - Tirane
 25
45
11:45  dhe 12:30
.
tirane -  beograd
 Çmimi
 ora e nisjes , vendi
Tiranë- Prishtinë - Beograd
  40€
 06:00 - Terminal "Asllan Rusi"
Tiranë - Pejë - Beograd
  40€
 15:00-  Terminal " Asllan Rusi "
.

 Shenim: *Femijet ne moshe deri 2 vjeç udhetojne me bileten e prindit

              

               * Biletat nuk jane te kthyshme  ne rast te mos kryerjes se udhetimit, ato mund te perdoren                     per udhetimin e radhes deri ne 6 muaj  nga data e leshimit. 


 Regullore

1. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit, kontrollit ne dogane ose te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet nga ne.

2. Pasagjeret jane te detyruar te gjenden ne vendin e nisjes 30 min perpara nisjes se autobusit

3. Ne rast se pasagjeri nuk paraqitet diten e nisjes, humbet bileten.

4. Zoteruesit e biletave vajtje- ardhje me kthim te pa caktuar, duhet te caktojne daten e kthimit 2-3 dite para udhetimit.

5. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite para skadences se biletes.

6. Agjensia nuk eshte e detyruar te coje pasagjeret ne vendet ose ne ate pjese rruge qe nuk eshte shenuar ne bilete.

7. Agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.

8. Pasagjeret duhet te kene me vete pashaporte me vize ose dokumente te tjera kalimi ne dogane.

Ne rast se pasagjeri kthehet ne dogane per shkak te dokumentave te tij, agjensia nuk kthen asgje nga bileta.

9. Ne rast se anullohet udhetimi per shkak te shoqerise, kthehet bileta e plote.

.
.
.