Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Linjë  Ndërkombëtare  AUTOBUZI:   Tiranë  - Gjermani - Tiranë

tirane germany  tirane

Tiranë  - Gjermani - Tiranë   2  Linja

=====================

Nisja nga Tirana drejt Gjermanise 2 herë ne javë  :

Çdo  te  Mërkurë  dhe të Shtunë  në  ora  08:00  drejtimi nga Mali i  zi  dhe  Kroacia  deri ne Hamburg


Çdo te   Merkure  e te Shtune   ne ora 06:00 me drejtim Kosove  dhe Serbi 


Linja Nr 1  , Gjermani Tirane  me drejtim nga Kroacia:

Çdo  te  Martë e te  Premte ora 22:00  (nga  HAMBURGU)

per  Tiranë me kalim  Gjermani - Austri - Slloveni-  Kroacia  - Mali i  Zi - Shqipëri .

Linja  Nr.2 me drejtim nga Serbia :

Çdo te  Merkure   e te shtune  ne ora 03:00  ( nga DORTMUNDI)   per  Tiranë me kalim   Gjermani -Austri -Hungari - Serbi - Kosovë - Shqipëri  

.
Nisjet :
Nga Gjermania  per  Shqiperi
Çdo të  Martë e të  Premte  ora 22:00  nga  Hamburgu  .

Nga  SHqiperia  per  Gjermani
Çdo të Mërkurë e të  Shtunë   nga  Shqipëria ora 08:00 nga  Kroacia .
Çdo te   Merkure  e te  Shtune   ora  06:00  nga  Hungaria .
=========
Linja  Nr  1. nga Kroacia
Gjermani  -  Austri - Slloveni - Kroaci - Mali i Zi - Shqipëri 
++++++++

Linja Nr 2. nga Serbia

Shqiperi-Kosove-Serbi-Hungari-Austri-Gjermani

 

Linja nr.1

=========

HAMBURG 

BREMEN 

OSNABRUCK 

BIELEFELD  

PADERBORN  ( vetem ne ardhje )

KASEL   ( vetem ne ardhje )

FRANKFURT/M 

MANNHEIM 

HEILBRONN

STUTTGART 

ULM  

AUGSBURG

MUNCHEN 

ROSENHEIM

SALZBURG 

Linja nr. 2

==========

DORTMUND 

ESSEN 

DUSSELDORF 

KOLN 

MONTABAUR   ( vetem ne  ardhje )

FRANKFURT/M 

MANNHEIM 

HEILBRONN

STUTTGART 

ULM  

AUGSBURG

MUNCHEN 

ROSENHEIM

SALZBURG

.
 ora
nisjes
Tiranë- gjermani-tiranë , Linja  nr. 1+2
Çmimi
OW në €
Çmimi
RT në €
 Vend Ndalimi
 22:00
HAMBURG
120
 200
HAUPTBAHNHOF
 24:00 
BREMEN
120
 200
ZOB  INTERNATIONAL
 02:00
OSNABRUCK
 100
 180
HBF  FERNBUSHALTESTELLE
 03:00
BIELEFELD 
  100
  180
BRACKWEDE BANHOF
 03:00
DORTMUND
100
 180
HAUPTBAHNHOF 
 03:45
ESSEN
 100
 180
HAUPTBAHNHOF
 04:00
PADERBORN 
  100
  -
AUTOHOF  MONKELOH
 05:00
KASEL
  100
  -
ICE  BANHOF 
 05:00
DUSSELDORF
100
180
HBF  Worringer Platz 
 06:00
KOLN
100
 180
Aeroport Bus Terminali 2
 07:00
MONTABAUR
 100
 -
ICE  BANHOF
 07:30
FRANKFURT/M
100
 160

Hbf Pforzheimerstr Str Bus Bahnhof

  09:30
MANNHEIM
100
 160
HAUPTBAHNHOF
 10:45

HEILBRONN

  80
  150
ZOB Bahnhofstrase
 12:30
STUTTGART
80
140

Aeroport SAB BusTerminal

 13:30
ULM 
80
 140

ZOB Bofingen Eberhard Finck str

  14:30

AUGSBURG

  80
  140

ZOB P+R OBERHAUSEN

 16:30
MUNCHEN
 80
 140
ZOB-Hackebrucke
 17:30

ROSENHEIM

 80
 140

Raubling te  Mercedesi

 18:00

SALZBURG

 80
 140

Te Dogana Walserberg

  .

VIENNA

 80
 0
.
.
LJUBLANE
 80
0
 
  .
BUDAPEST
 70
0
 
.
qyteti nga niset
 ora e nisjes
nga kroacia
 ORARI NISJES
NGA  HUNGARIA
 vendi i  nisjes
  TIRANA
08:00
 06:00

St.i Autobusave te Asllan Rusi

 DURRES
 07:00
 06:00
Stacioni i Trenit
  MILOT
 09:00
 06:40

Milot

  LEZHE
  09:45
"

Te Taksistat 

 SHKODER
  10:30
 "

Ura e Bunes te Vataksi

KUKES
 07:30
 07:30
Ura  e Kukesit,  Kafja Oruci

.

Duke filluar nga data 27.02.2022 Shqipëria nuk kategorizohet më si vend i riskut të lartë!
  • Për informacione të mëtejshme në gjuhën shqipe, klikoni në faqen e internetit të Ambasadës Gjermane në Tiranë:  https://tirana.diplo.de/al-sq/-/2513688#content_0

  • Duke nisur nga data 03.03.2022, gjatë hyrjes në Gjermani për të gjithë personat prej moshës 12-vjeçare ekziston detyrimi i përgjithshëm i paraqitjes së një dëshmie COVID. Personat 12 vjeç e lart duhet që në momentin e hyrjes në Gjermani të zotërojnë një dëshmi testimi, shërimi ose vaksinimi.

Shenim:
Femijet ne moshe deri 2 vjeç udhetojne me bileten e prindit dhe nuk kane ndenjese.
Femijet  2 - 9.99 vjeç  kane sediljen  e tyre  dhe  perfitojne 10 euro  zbritje nga  cmimi  i biletes . 


KUSHTET E LEVIZJES SE LIRE ME PASAPORTE BIOMETRIKE NE BE  ( ne kushte normale ) JANE :

 

Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:
- pasaportën biometrike;

- bileta e Udhetimit  vajtje  ardhje

- siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;

- ftesën nga pala pritëse ose, në mungese të saj, rezervimin e vlefshëm të hotelit;

- mjete monetare të mjaftueshme për të siguruar qëndrimin (minimalisht 80 euro në ditë)

KUJDES

1. Ne Rast moslejimi nga ana e doganes  per kalimin e kufirit nuk eshte pergjesi e kompanise    transportit    dhe nuk ju takon rimbursimi i biletes.

2. Kompania Transportit  nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit,     kontrollit ne dogane ose   te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet  nga    kompania                                   

3. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite    para skadences se biletes 

4. Kompania nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen     e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.

5.Nese pasagjeri nuk  paraqitet  diten e nisjes  e humbet  bileten  dhe te drejten per te udhetuar.

6.Pasagjeret qe e kane bilete Vajtjeardhje  te  percaktuar    duhet ta  konfirmojne ate min 5  dite para dates se nisjes .

7.Pasagjeret  kane te drejte te marin  falas nje valixhe  valixhen e dyte e kan me pagese extra.

8.Nese anullohet  udhetimi per faj te  kompanise  pasagjerit i kthehet  pagesa e plote .

9.Pasagjeri  duhet te  jete ne vendin e nisjes  30 min para  orarit te  percaktuar  per nisje. 

10. Nese  pasagjeri  humbet  bileten  nuk eshte pergjegjesia e kompanise 

11.Kompania  nuk eshte e detyruar te  coje pasagjerin jashte  stacioneve te planifikuara  ne bilete .

.