Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

AUTOBUS - LINJE NDERKOMBETARE AUTOBUSI ,  GERMANY ,ITALI , KOSOVE

autobus ,tirane gjermani ,
.

LINJAT NDERKOMBETARE TE  UDHETIMIT ME AUTOBUS

.

Tirane - Itali - Tirane 

Nisje 3 x ne Jave 

Drejtimi i levizjes :

-Nga  Mali i Zi 

dhe Kroacia

Tirane -Kosove -Tirane

Prishtine ,Prizren

Peje , Gjakove 

Cdo dite 06:00 & 15:00 nga Tirana
Cdo dite 15:00 & 21:00 nga Prishtina

.

Gjermani-Tirane

2 here ne jave:

Cdo te Marte e  te Premte
Tirane-Gjermani
2 here ne jave:

√ádo te  Merkure e te  Shtune .

.
Tirane - Qytetet e Italise  rruge  Detare

Nisja nga Tirana   ne ora 18:00

 
Tirane - Qytetet e Italise  rruge Tokesore

Nisja nga  Tirana    te  Merkure ,te Premte  dhe  te

Djele    ne ora 07:00

Nisja nga  Milano    cdo te  Merkure  ,te Premte e te

Diele   ora  10.00 .

.

.