Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Arxhena  4* , Brod -Kosove , Dragash (afer Prizrenit)

Kosove
========

Viti i Ri  në Hotel Arxhena  4* Brod - Kosovë:


Nisja më 31 Dhjetor

Darka Speciale e Vitit te Ri. 


Paketa 1 :
2 nete e 3 dite 31.12.2022 - 02.01.2023
165 euro per person
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2022
Mengjesin dhe darken festive te dt 01.01.2023.
Mengjesin e dt 02.01.2023

Paketa 2 :
1 nate dhe 2 dite 31.12.2022-01.01.2023
85 euro per person
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2023
Mengjesin e dt 01.01.2023

Paketa 3 :
3 nete dhe 4 dite 31.12.2022-03.01.2023 .
215 euro per person
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2022
Mengjesin dhe darken festive te dt 01.01.2023.
Mengjesin dhe darken e dt 02.01.2023
Mengjesin e dt 03.01.2023

Politika e çmimeve per femijet :
1 - 5 vjeç falas . Akomodimi ne shtart me prindrit
5 - 12 vjeç 50 % e paketes se plote
Mbi 12 vjeç pagese e plote e paketes.


Me Shume Detaje:

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual
.
.
arxhena hotel 4* - viti i ri
 
 
Çmimet e dhomave
Brod Kosove
 Tarifa
 Hotel Arxhena 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
  ►   31 Dhjetor , 1 nate 
    € 85.00
 Hotel Arxhena 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
          ►   31 Dhjetor , 2  nete       
 € 165.00
  Hotel Arxhena 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
            ►   31 Dhjetor , 3  nete
    € 215.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
.
.