Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Arxhena  4* , Brod -Kosove , Dragash (afer Prizrenit)

.
HOTEL ARXHENA - BROD KOSOVE
Ofertat e Vitit te Ri 2022
========
Paketa 1 :
2 nete e 3 dite 31.12.2021 - 02.01.2022 ,
Çmimi 135 euro personi.
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2021
Mengjesin dhe darken festive te dt 01.01.2022.
Mengjesin e dt 02.01.2022

Paketa 2 :
1 nate dhe 2 dite 31.12.2021-01.01.2022 ,
Çmimi  70 euro personi
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2021
Mengjesin e dt 01.01.2022

Paketa 3 :
3 nete dhe 4 dite 31.12.2021 - 03.01.2022 .
Çmimi 180 euro personi
Paketa permban :
Darken festive te dt 31.12.2021
Mengjesin dhe darken festive te dt 01.01.2022.
Mengjesin dhe darken e dt 02.01.2022
Mengjesin e dt 03.01.2022

Politika e çmimeve per femijet :
1 - 5 vjeç falas per Akomodimi ne nje shtart me prindrit
5 - 12 vjeç 50 % e paketes se plote
Mbi 12 vjeç pagese e plote e paketes.
Transporti eshte individual.
.
.
arxhena hotel 4*
 
 
Çmimet e dhomave
Brod Kosove
►   Viti i Ri 2022
 Tarifa
 Hotel Arxhena 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                 .31.12.21- 02.01.22
 €135.00
 Hotel Arxhena 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                 .31.12.21- 01.01.22
       €70.00
 Hotel Arxhena 4* - Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
                  31.12.21- 03.01.22
     €180.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
.
.