Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

ROME -VATIKAN

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Wednesday May 1, 2019 All Day

Rome dhe Vatikan me Traget dhe Autobus , 5 dite 249 €

Itali - 5 ditë €249, Nisja m 01 maj  .Vizitohen: Roma dhe vatikani . Fjetje 2 netë në Rome hotel 3* me mengjesin perfshire , dy nete ne Tragetin e linjes Durres - Bari- Durres akomodim ne dhome ,.Shetitjet dhe transfertat si ne Program , Shoqerues grupi nga Agjencia .


Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments