Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

BUKURESHT- 5 dite

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Thursday April 18, 2019 All Day

Bukuresht , 5 dite 199 €

Shkup-Sofje-Bukuresht-Beograd - 5 dite nisja ne date 18 Prill , cmimi 199 € përfshin Akomodim në Hotel 3*& 4* per 4 netë qëndrimi me mengjesin e perfshire ne hotelin e Bukureshtit te perfshira dhe darkat , shetitjet dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar gjat qendrimit jashte Shqiperise

https://www.erlitravel.com/bukuresht

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments