Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

STAMBOLL- 3 dite

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Friday January 18, 2019 All Day

 

 

Stamboll, 3 Ditë €199

 

Stamboll: - Nisja më 18 - Vizitohet Stambolli, Fjetje 2 dhe 3 netë në hotel me 4* BB . Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

 

https://www.erlitravel.com/stamboll-3-dite-direkt-avi

 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments