Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

STAMBOLL -me autobus

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Thursday January 17, 2019 All Day
Weekly on Thursday, until February 7, 2019

 

 

Vjeshtë në Stamboll, 3 nete €99

 

 

Stamboll: - Nisja më 10 , 17 , 24 , 31 Janar  dhe 07  Shkurt- Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 3 netë në Stamboll. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

 

 

https [:/] /www.erlitravel.com/stamboll-2-3-nete-me-auto

 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments