Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

RUSI - ME AUTOBUS

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Tuesday May 14, 2019 All Day

Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike me autobus , 13 Ditë €599

Moske: Nisja më 14 Maj dhe 18 Qershor - Vizitohet: Moskë dhe Shën Petersburg në Rusi, Kiev dhe Odesa në Ukrainë, Vilnius, Riga, Talin në Republikat Balltike, Varshavë dhe Krakov në Poloni, Dubrovnik dhe Zagreb në Kroaci, Vjenë në Austri, Bukuresht në Rumani, Sofje në Bullgari dhe Shkup në Maqedoni. Fjetje: 12 nete ne hotel me mengjes perfshire .Shetitjet dhe transfertat si ne program, Shoqerues grupi nga Agjencia .

https://www.erlitravel.com/rusi-ukraine-poloni-r-ballt

 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments