Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

AMSTERDAM - PRAGE

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Friday April 27, 2018 All Day

Amsterdam- Prage - Beograd , 8 Ditë €399

Amsterdam: Nisja më 27 Prill - Vizitohen: Amsterdam, Ljubljanë, Salsburg, Mynih, Hagë, Rotterdam, Pragë, Budapest, Beograd. Fjetje 3 netë në Amsterdam, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih. 1 natë në Pragë dhe 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Amsterdam - Pragë - Budapest - Beograd - Tiranë.

https://www.erlitravel.com/amsterdam-prage-beograd

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments