Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

BUKURESHT- 4 dite

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Thursday October 25, 2018 All Day

Bukuresht -Sofje - Shkup ,4 dite 149 Eur

Bukuresht: Nisje 25 Tetor dhe 08 Nentor - Vizitohen: Shkupi, Sopfje ,Bukureshti ,. Fjetje 2 netë në Bukuresht dhe nje nate ne SOfje. Akomodimi ne hotel me mengjesin perfshire . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues shqiptar për të gjithë udhëtimin.

https://www.erlitravel.com/bukuresht-4-dite

 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments