Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

STAMBOLL -me autobus

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Thursday October 25, 2018 All Day

Vjeshtë në Stamboll, 2 Netë €79 dhe 3 nete €99

Stamboll: - Nisja më 25 Tetor , 01,08,25 Nentor - Vizitohet: Stamboll dhe Selanik. Fjetje: 2 ose 3 netë në Stamboll. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

https://www.erlitravel.com/stamboll-2-3-nete-me-auto


 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments