Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

BEOGRAD-SHKUP-PRISHTIN

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday November 25, 2017 All Day

Shkup-Beograd-Prishtine , 3 dite 89 €

Shkup-Beograd -Prishtine - 3 dite nisja me 25 dhe 27 Nentor , cmimi 89 € përfshin Akomodim në Hotel 3* per 2 netë qëndrimi me mengjesin e perfshire ,Transporti me autobuz vajtjeardhe shetitjet dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar gjat qendrimit jashte Shqiperise

http://www.erlitravel.com/shkupbeogradprishtine.htm

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments