Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pushime në Antalya dhe Pamukkale, 7  dite  €599

21 , 28 Tetor  , 04   Nentor     - 7 Dite  599 euro


Turqi : Detajet e turit

Dita e Parë. 
Fluturimi për në Antalya nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 02.20. Mbrritja në Antalya në orën 08.45. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.


Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.


Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.


Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Gjashtë
Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll. Nisja nga Denizli në orën 07.05. Mbrritja në Stamboll në 08.05. Transferta nga Aeroporti në Hotel Akgun.

Dita e Shtatë
Mëngjesi në Hotel. Transferta nga Hoteli në Aeroportin e Stambollit. Fluturimi Stamboll - Tiranë. Nisja nga Stambolli në orën 21.50. Mbrritja në Tirane  në 21.40


Hotel Fun and Sun River UAI 5* Side, Antalya
Hotel Adempira HB 5* Pamukkale
Hotel Akgun BB 5* Stamboll


Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Antalya dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya, 2 Netë në Pamukkale dhe 1 Natë në Stamboll.
- All Inclusive në Antalya, Mëngjeset dhe Darkat sipas programit në Pamukkale, Mëngjesin në Stamboll.
- Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas - Hotel në Antalya - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim
.
Antalya dhe  pamukkale
         .
 
 Çmimet e dhomave
Pammukkale
 Tarifa

 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

21 , 28 Tetor
04 Nentor
  €599.00  
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
.