Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Plazh dhe Relaks në Antalya dhe Pamukkale, 6 Ditë €549

Turqi : 


27  Shtator  , 6 dite


Detajet e turit


Dita e Parë. 
Fluturimi për në Antalya nepermjet Stambollit. Nisja në orën 12.30. Mbrritja në orën 18.30. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. 
Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. 
Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë
Tarnsferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll - Tiranë. Nisja nga Denizli në orën 07.00. Mbrritja në Tiranë në 10.40.


Në pagesë përfshihen:
- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Direkt Tiranë Antalya dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.
- Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya dhe 2 Netë në Cappadocia.
- All Inclusive në Antalya dhe Mëngjeset dhe darkat sipas programit në Cappadocia.
- Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas - Hotel në Antalya - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim
Hotelet  ku  do te  akomodohet  Grupi
Hotel Throne Seagate 5* Belek
Hotel 5* Pamukkale
.
Antalya dhe  pamukkale
         .
 
 Çmimet e dhomave
Pammukkale
27/09/20 - 02 /10/20
 Tarifa

 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

.
  €549.00  
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
Pamukkale
.