Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Antalya  dhe  Cappadocia , 20 - 26  Shtator , 7  dite , 479  euro

Antalya  dhe  Cappadocia: 

20 - 26  Shtator , 7  dite , 479  euro


Dita e Parë
Takimi në aeroportin e Rinasit për nisjen direkt me charter për në Antalya 04.30 , mberitja ne Antalya en  ora 07.00 . Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë

Vizitë me Shoqërues në qytetin e Antalyas. Mundësi për blerje në dyqanet e qytetit dhe vizitë në Shelale një nga ujvarat e famshme të Turqisë. All Inclusive në Hotel.


Dita e Tretë

Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.


Dita e Katërt

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Cappadocia. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Pestë

Mëngjezi në Hotel. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Gjashtë

Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel.


Dita e Shtatë

Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 05.55. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 15.35.


Fjetje:

- 3 Netë 5*, All Inclusive, Antalya

- 3 Netë 5*, Gjysëm Pensioni, Cappadocia

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 479 Euro
Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Tiranë - Antalya dhe Kayseri - Tiranë.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi ne Hotel 5* All Inclusive në Antalya, dhe Hotel 5* me Mëngjes dhe Darkë në Cappadocia.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
.
Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
antalya dhe  cappadocia
         .
 
 Çmimet e dhomave
Antalya-Cappadocia
20 - 26/09/2018
 Tarifa

 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

.
  €479.00  
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
Cappadocia turqi
.