Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Podgorice dhe   Kolashine - 2  dite  nga  65 euro

Kolashin - Podgorica
 JANAR:   14, 21, 28.
 • ►Hotel VERDE 3* €65 ( PISHINE OLIMPIKE )
 • ►Hotel VOCO 5* €75 ( PISHINE OLIMPIKE )
 • ►Hotel  HILTON PODGORICA 5*  €85 ( Pishine, Jacuzzi, Sauna )
 •  
Program
 • 1- Dita e pare

  -Nisja nga Tirana ne oren 06:30 .

  -Nisja nga Durresi ne oren 05:45 (Pagese extra 5 Euro/personi)

  ►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

  Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe gjate rruges. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit  per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. (me ane te sugjerimit te guies mund te frekuentoni jeten e nates ne qytetin e Podgorices)

 • 2-Dita e dyte

  Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashin. Mberritja ne Kolashin rreth ores 10:00- 10:30 dhe qendrimi ne Kolashin perafersisht 3 – 4 ore.Nisja per ne kthim pas drekes.
  Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
  PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
  Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

  Fundi i sherbimit tone.

   

  Sugjerohet te keni me vete :

  -Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


  POLITIKAT E FEMIJEVE:

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-11.99 VJEC PERFITON 35% DISCOUNT
  • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM:

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  ►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI AS NUK KRYEN RIMBURSIME PER PERSONAT TE CILET REZULTOJNE POZITIV PAS KRYERJES SE TESTIT ANTIGJEN/PCR.


Te  perfshira ne cmim
 • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
 • Transporti me automjet komod
 • Mëngjesi dhe darka
 • Akomodimi sipas hoteleve përkatëse
 • Pishina dimerore

Te pa perfshira
 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 • Pajisjet e skive
 • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
 • Taksa lokale 1.50 EUR për person/natë
.
.
podgorice dhe  kolashin
Çmimet e dhomave
                                                                                                                                                                               
                                                                                                             » Dimër 2  dite

 • ► 14 , 21 , 28 Janar  2023
                                                                                                                                                                  Tarifa     
Dhomë Standart Hoteli  (Max: 3 Rritur)  3*                                                                                         € 65.00
Dhomë Standart Hoteli  (Max: 3 Rritur)  5*                                                                                         € 75.00
 Dhomë Standart Hoteli  (Max: 3 Rritur)  5*                                                                                         € 85.00                                                                                               *VITI I RI 2023: 1-2, 2-3 JANAR.
 • ►Hotel VERDE 3* ( PISHINE OLIMPIKE )                                                                                       €65.00
 • ►Hotel VOCO 5*  ( PISHINE OLIMPIKE )                                                                                        €75.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.