Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Dardh  , dy  dite  nga  6000  leke

Ski Ne Dardhe – Korce – Voskopoje
2 Dite 6400 Leke
Korce - Dardhe - Voskopoje - Tushemisht
=================
 • ► Janar 8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30
 • ► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars
 • ► Mars 7-8 , 14-15 ,
 • Hotel  Moskopole 6000 Leke ( Voskopoje )
 • Bujtina  Samara  , 6400 Lekë ( Voskopoje )
 • Hotel Cavalioti ,6900 Leke ( Voskopoje )
 • Hotel Kocibelli , 6900 Lekë ( Korce )
 • Hotel Casta Diva , 6900 Lekë ( Korce )

 • Shenim : Ne cmimin e hoteleve me fjetje ne korce  nuk perfshihet dreka

Programi:

► Dita e pare:

Nisja nga Tirana ora 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45) .Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht . Vizite ne bustin e Teta Ollges . Mberritja rreth ores 12:00 ne Voskopoje . Shijojme dreken me produkte vendase dhe lakrorin me 2 pete. Pas  drekes fillojne  vizitat, njohja me historine e fshatit te Voskopojes, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne kishat e shumta ecje ne kodrat dhe natyren e bardhe fantastike qe ofrohet ne Voskopoje . Kthehemi perseri ne hotel .Animacione  lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona.Darka rreth ores 20:00 me muzike LIVE .

► Dita e dyte:
Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe pejsazhin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel me pas nisemi per ne fshatin e Dardhes . Qendrim per ski dhe per te shijuar natyren e bardh . Vazhdimi udhetimit per ne qytetin e Korces per vizite ne  qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe dhe katedralen e Korces  .Me pas nisemi per ne Tirane dhe Durres . Mberritja ne darke .

Fundi i sherbimit tone

Duhet te keni me vete :

-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter,rroba te pershtatshme per bore , rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,


6000 Leke
Ne cmim perfshihet
 • *UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE
 • *AKOMODIM NË HOTELET PERKATES
 • *MENGJESI + DREKA + DARKA
 • *MBREMJE FESTIVE
 • *SHOQERUES GJATE UDHETIMIT

 • Ne cmim nuk perfshihet
 • *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN "NE CMIME PERFSHIHET"
 • *PAJISJET E SKIVE
 • Shenim

  ►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

  ►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

  .
  .
  .
  Dardhe   , 2  dite
   
   
  Çmimet e dhomave                                         
   »  Dardhe-Korçe,
  2 dite

   TARIFA
  Dhomë Standart (Max: 2 Rritur)
  .
    AL 6000
   Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe       
  .
   
  .

  PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
  • Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
  • Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
  • Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

  Regullore+kontrata