Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel Cile 3* - Kolasin ,  Mali i Zi

Kolashin

Hotel Cile me tre yje në Kolasin është i vendosur 960 metra mbi nivelin e  detit dhe është vetëm pak minuta nga qëndra e qytezës. Hoteli ka 15 dhoma dhe të gjitha dhomat janë të pajisura me ngrohje qëndrore, Tv, tualet, tharëse flokësh , minibar. Restoranti i ngrohtë tipik malor ofron kuzhinë  të zonës por edhe mesdhetare. Hoteli gjithashtu ofron asistencën e tij në sporte të ndryshme si ski, peshkim , ecje të lirë dhe profesionale në mal, raftin dhe sporte të tjera malore dhe liqenore.

—————————————————————

Hoteli është një baze ideale nga ku mund të nisesh për të eksploruar malet përreth. Hotel Cile ndodhet pranë sheshit kryesor të qytezës. Pranë hotelit gjendet resorti i skive dhe Biogradska Gora National Park. 

__________________

Paketa e Fundjaves
59 euro/person 2 nete
79 euro/person 3 nete


Ne cmim perfshihet:

  • Akomodimi ne dhome dyshe ose treshe
  • Mengjeset dhe darkat per te gjitha nete qendrim

Shenim:
* Per 1 person te vetem ne dhome standarte pagesa shtese eshte 12,00 € per nate.
* Ne cmim nuk perfshihet taksa e qendrimit 1.5 euro/person/nata
* Wi – Fi  pa pagese ne te gjitha ambientet e hotelit
* Parking

Zbritje:
– 0 – 2 vjec ne krevat me prinderit, falas.
– 2 – 12 vjec ne krevat me prinderit, 50 % zbritje.
– 2 – 12 vjec me krevat ekstra, 30 % zbritje.

.
.
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+Kontrate