Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Vjeshte  2017 - Udhetimet ne grup me guide

travel photo together
.

.

Per te pare  Programin e plote  klikoni mbi  foton  ose  titullin e  guides  qe deshironi
Budva - Iberostar Bellevue 4*: Nisje ne date   27 , 28 Tetor . Akomodimi per   nje nate  e dy dite  ne Allinclusive , perdorimi i Pishinave , Jacuzzi , Gym. Shtese per transport nga agjensia 15  euro per person
Weekend në Budva, Hotel Iberostar Bellevue 4* Allinclusive , 3 Ditë €79
Budva - Iberostar Bellevue 4*: Nisje ne date  27 Tetor . Akomodimi per  dy nete  e tre dite  ne Allinclusive , perdorimi i Pishinave , Jacuzzi , Gym. Shtese per transport nga agjensia 15  euro per person

Korfuz, 3 dite fillon nga 69 €, nisja me 27 Tetor , AI

Korfuz   per  fundjave : - - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  2*S duke  filluar  nga   69  euro,     Allinclusive    .Udhetimin vajtje-ardhje me Autobuz  dhe traget nga Igumenca.. Vizite me  guide te  qytetit te Korfuzit
Budva -Dubrovnik -      3 dite  nisja me     03 ,10, 17, 24, 27  Nentor  , cmimi 7 përfshin  Akomodim në Hotel Adria  4* ne Dubrovnik   per 2   netë qëndrimi mengjesi dhe darka    te perfshira ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar  

Shkup-Beograd -Prishtine -      3 dite  nisja me     27 Tetor   , cmimi 8 përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 2   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 08 Tetor .Vizitohen: Paris, Dubrovnik, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2 netë në Paris, 1 nate ne Bourg en Brese , 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Milano. Udhëtimi me aut.......

Prage ,- 7 ditë €239, Nisja më 23 Nentor .Vizitohen: Dubrovniku, Spliti , Zagrebi , Viena, , Praga, Ljubljane , Karlovivari, Bratislava , Budapesti, Beogradi. Fjetje 2 netë në Prage,1 nate ne Bratislave , 1 nate ne Split , 1 natë në Viene, 1 natë në Beograd. Udhëtimi me autobus, shoqerues  shqiptar

Vjeshte  në Paris, 4 Ditë €399 , nisja me 25 Nentor
France . Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Shkup -Paris - Shkup , Transfertat me autobus  Tirane -Shkup -Tirane ,akomodimi ne hotel 3* me mengjes    Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.


Çeki-Austri-Hungari. Udhetim ne  Prage -Viene-Budapest , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Prage -Viene- Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe dy nete ne Prage dhe dy nete ne Viene. Shetitjet dhe transfertat si ne program

Stamboll- Selanik me Autobus, 4 Ditë €129

Stamboll-Selanik: - Nisja më 26 Tetor , 25  dhe 26 Nentor  4 dite  - Vizitohet  Stambolli  dhe Selaniku,  Fjetje 3 netë në hotel me 3 ose  4* BB  per 129  euro  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Sofie , 3 dite €79 , nisja ne 10 Nentor
Sofie -Bullgari: - Nisja më 10 Nentor- Vizitohen: Sofia , . Fjetje 2 netë në Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus, shoqerues  grupi nga Agjencia .
Vjeshte  në Vjenë dhe Budapest , 4 Ditë €339 , 28 Tetor
Austri. Udhetim ne  Vjene  dhe Budapest, me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Vjene - Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe dy nete ne Vjene. Shetitjet dhe transfertat si ne program 

Vjeshte  në Budapest, 4 Ditë €299 , 21  Tetor

Budapest: Nisja më 21  Tetor - Fluturim  direkt Tirane -Budapest - Tirane  , Vizitohet: Budapest. Fjetje 3 netë në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Vjeshte  në Stamboll, 4 Ditë €229 , nisja me  26   Tetor

Stamboll: - Nisja më   26  Tetor - Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 3 netë në hotel me 4* BB  per 229  euro . Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Vjeshte  në Dubrovnik -Kroaci, 3 Ditë €79 , 03 Nentor

Dubrovnik: - Nisja më 03  dhe 17 Nentor - Vizitohen: Shen Stefani, Budva , Kotori, Dubrovniku. Fjetje 2 netë në Dubrovnik ne hotel me  4* me mengjesin dhe darken perfshire . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Napoli-Sorrento-Kapri    , 5 dite  259 € , Nisja me  25 Nentor

Napoli: Nisja më 25  Nentor - Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano. Fjetje 2 netë në Traget, 1 natë në Napoli dhe 1 natë në Sorrento. Lundrimi me Traget Durës - Bari dhe Sorrento - Kapri.Shëtitjet  dhe  transfertat  m................

Vjeshte  në Stamboll, 4 Ditë €239 , 03 Nentor

Stamboll: - Nisja më 03 Nentor - Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 3 netë në hotel me 4* BB. Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit. 

Janine dhe Meteora , 2 dite €55 , nisja ne 28 Tetor
Janine -Meteora: - Nisja më 21 Tetor dhe  11 , 25 , 28 Nentor - Vizitohen: Janina , Kalabaka , Meteora , Kosturi. Fjetje 1 natë në Kalabaka Hotel me 3* me mengjesin dhe darken  perfshire . Vajtje - Ardhje me Autobus nisja nga  Kakavia  dhe kthimi nga Kapshtica , shoqerues  grupi nga Agjencia .

Udhetim ne Sarajeve, 3 dite 99 € ,mengjes+darke

Sarajeve -Mostar -Medjugorje  : - Nisja date   03 ,24 , 27 Nentor  , cmimi 99  euro personi - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4 * me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. ,Shetitje sipas programit , shoqerues  shqiptar gjate udhetimit.

Udhetim ne  Beograd, 3 dite 109€ ,Mengjes+Darke.

Beograd -Serbi : - Nisja date  27 Tetor   109 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.
Udhetim ne  Selanik , 3 dite 99€ , 27 Tetor , BB
Selanik  - Greqi :  Nisja date  27 Tetor   99 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4* me mengjesin   perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.

Stamboll, Selanik dhe Sofie , nisja ne 25 Tetor

Stamboll: - Nisja më  25  Tetor  dhe  08 Nentor - Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Sealanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.

France . Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Shkup -Paris - Shkup , transfertat me  autobus  Tirane -Shkup -Tirane  , akomodimi ne hotel 3* me mengjes  .  Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.
Rome  dhe Firence, 26 Nentor , 4 dite, €429
Itali - Udhetim ne Pisa  - Firence -  Rome  .Ne cmim perfshihet :Udhetimi direkt me avion Tirana – Pisa & Rome – Tirana, Akomodimi ne Hotel me 3* me mengjes , Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport , shetitjet  dhe shoqerues  shqiptar  gjate  qendrimit  jashte  Shqiperise.

Vjene-Budapest -Beograd  , 5 dite  199 € ,  01 Nentor 

Split -Vjene -Budapest-Beograd me  Autobus nga  data 01 Nentor  .Akomodimi ne hotele me 3  *  me mengjesin te perfshire nga te  cilat 1  nate ne Split, 1  nate ne Vjene  1  nate ne Budapest  dhe 1 nate n..................

Udhetim ne  Bukuresht ,5 dite 199 € , nisja me   25  Nentor

Shkup -Sofje-Bukuresht - Beograd:   Çmimi përfshin:  Fjetjen 1 natë në Hotel  3* ne  Sofje ,  2 nete ne Bukuresht  hotel 3* dhe 1 nate ne Beograd hotel 3*, mengjeset  per cdo  dite qendrimi si dhe darkat ne hotelin e Bukureshtit  .Udhetimin vajtje-ardhje me Autobuz .Shetitjet dhe transfertat sipas programit , shoqerues  grupi nga Tour  Operatori turistik
DUBAI- Nisja date 26 Tetor    - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me   Autobus  Tiranë - Shkup - Tiranë. . Udhetimin me Avion  direkt  Shkup - Dubai  -Shkup , Akomodimi në hotele me  3 yje per 4 nete   me mengjesin te  perfshire , shetitjet dhe transfertat si ne program, shoqerues  Shiptar gjate gjithe  tourit.
Vjeshtë në Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399, nisja me 24 Tetor
PEKIN: Nisja më 24 Tetor - Vizitohen: Pekin, Shanghai, Hangzhou. Fjetje 3 netë në Pekin dhe 2 Netë në Shanghai dhe 1 natë në Hangzhou. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Tiranë - Pekin dhe Shanghai - Tiranë.

Vjeshte  në Lisbon, 4 Ditë €499 , 11 Nentor

Lisbon-Portugali: - Nisja më 11 Nentor - Vizitohet  Lisbona,  Fjetje 3 netë në hotel me 4* BB. Fluturimi me avion nga  Tiranë -Frankfurt- Lisbone  . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Vjeshte  në Bangkok dhe Pattaya, 8  dite €1079 , nisja ne 23 Nentor

Bangkok: Nisja më 23 Nentor - Vizitohen: Bangkok dhe Pattaya. Fjetje 3 netë Hotel 5* në Bangkok dhe 2 Netë Hotel 5* në Pattaya. Mëngjeset në Hotele, Shëtitje dhe Transferta me Autobus, Guidë Shqiptare dhe Tajlandeze gjatë gjithë Udhëtimit. Fluturimi Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait. Transferta me Autobus për në Shkup.

Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599 , nisja me 24 Nentor
Tel Aviv: Nisja më 24 Nëntor: - Vizitohen: Tel Aviv, Bethlehem, Jerusalem, Deti i Vdekur, Nazareth, Haifa. Çmimi 599 Euro përfshin: Vajtje-Ardhje me Avion, Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus, Fjetjen në Hotel me Mëngjeze dhe Darkat sipas programit.
Vjeshtë në Barcelonë, 4 Ditë €399 , Nisja me 05 dhe  26 Nentor
Barcelone:  - Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Barcelonë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Barcelonë - Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.
Vjeshtë në Berlin, 5 Ditë €379 , nisja me 27 Nentor
Berlin- Gjermani: - Nisja më 27 Nëntor - Vizitohet: Berlin. Fluturimi me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë. Fjetje 3 netë në Hotel 3* në Berlin. Transferta  Tirane -Prishtine -Tirane me autobus , Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
Udhetim ne Prage me avion  , 4  dite  398  euro, 27 Nentor
Prage  : Udhetimi me Avion Adria Airways: Tirane-Ljubljane-Prage-Ljubljane-Tirane , Akomodimi ne Duo Hotel me mengjes  , Transfertat si ne Program , City Tour Praga ,Guide Profesionale
CAPPADOCIA - Udhetim   me  Autobus , 9  dite  299  euro
Turqi - Tur 9 ditor CAPPADOCIA - PAMUKALE - IZMIR - STAMBOLL .Udhetim   me  Autobus , 9  dite  299  euro per person. Hotel 4 ose  5*  me mengjes  perfshire   ,Shoqerues  shqiptar gjate  qendrimit  jashte  Shqiperise  etje

Verona-Venecia-Split -      5 dite  nisja me     25 Nentor  , cmimi 249  përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Transporti me autobuz  vajtjeardhe  shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

.