Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Vjenë  dhe  Budapest , 4 Ditë €339

Budapest -Vjene , 16 Shkurt  , 4 dite


Dita e Parë: 

Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 22.35 - Mbrritje më 23.50. Transfertë Aeroporti i Budapestit ne  hotel  . Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në hotel. Vizite panoramike rreth  2  ore i  Budapestit , Nisje për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite, Vvizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:

Mëngjesi ne Hotel. Tiransfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 14.25 - Mbrritje më 15.50. Fluturimi për në Shqipëri.


Me Shume Detaje:
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.
 vjene &  budapest
 
 
Çmimet e dhomave
 » Vjene
nga 16/02/2019 në 19/02/2019
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
.
€ 339.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
Vienna
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate
.