Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

4 dite ne Venecia duke filluar nga 249€

Venecia 4 dite, 249€

Fundjave ne Venecia duke filluar nga 249 €/Person
Cmim i vlefshme per udhetime gjate muajit Tetor e mbrapa.

Ne cmim perfshihet:

– Udhetimi me avion vajtje ardhje me nisje nga Tirana

– Akomodimi ne Hotel per 3 nete me mengjes

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires, perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me qindra hotele ne Venecia. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre. Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

– Xhiro me Gondola 40 min – 38€/person.
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 25€/person
– Bileta e hyrjes ne Doge’s Palace 30€/person
– Tur me guide vendase ne Doge’s Palace & St. Mark’s Basilica 60€/person
– Xhiro me varke ne ishujt Murano, Torcello & Burano 25€/person
– Darke ne anije tradicionale Veneciane 120€/person

.
.
  venecia- Individuale
 
 
Çmimet e dhomave
VENECIA
nga  muaji Tetor 4  dite
 Tarifa
  Dhome standarte  Max 3 persona
  cmimi  fillon nga
  € 249.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
venecia
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.