Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Tirane-Itali  , linje nderkombetare  Autobusi.

Tirane  -  Qytetet e  Italise  me rruge  Tokesore

Croaci

Trieste

Venezia

Udine

Padova

Vicenza

Verona

Brescia

Bergamo

Milano  SESTO SAN GIOVANI

Nisja Nga Tirana 


cdo te  Merkure  te Premte  e te Djele

ne oren 09:00 


Çmimi i biletes

Nje drejtim  eshte  50 €

Vajtje ardhje          100 €

Çmimet : 0 – 2 vjeç free, 2-12 Vjeç= 50 Euro, Mbi 12 vjeç= 70 Euro
Qyteti              Ora 
DURRES -        08:00
TIRANE-           09:00
KAMEZ –          09:15
FUSH-KRUJE – 09:30
MAMURRAS –  10:00
LAC –                10:15
MILOT –            10:30
LEZHE –            11:00
SHKODER –      12:30
KUJDES
1. NE QOFTE SE PAGESA BEHET NE AGJENSI ESHTE 50
2. NE QOFTE SE PAGESA LIHET PER NE DITEN E FUNDIT NE AUTOBUZ ESHTE 60

.

NISJA NGA ITALIA-STACIONET BAZE

TRIESTE-                                   FERNETTI

MOLFACONE-                           PIAZZALE SALVO D'AQUISTO BUS

PALMANOVA-                          VIA ROMA 1

VENEZIA MESTRE-                  VALE STAZIONE 1

VERONA-                                 VALE GIROLIMO CARDINALE ESN

BRESCIA-                                 VIA SOLFERIONO 6

BERGAMO-                              PIAZZA MARCONI 4

SESTO SAN GIOVANNI-          PIAZZALE PRIMO MAGGIO

MILANO MESSERO-               A AUTOSTRADA TORINO

SANTHIA-                                A A/4

SANTHIA-                                A A/4

MILANO MESSERO-               A AUTOSTRADA TORINO

SESTO SAN GIOVANNI-          PIAZZALE PRIMO MAGGIO

TREVIGLIO-                             PIAZZA DEL POPOLO

Nisjet nga Milano


3  here  ne jave :

 

Te Merkure

Te  Premte 

Te  Diele


Ora  11:00

 

Çmimi i Biletes  ne Agjensi


Nje drejtim  50 €

dhe 

Vajtje  ardhje  100 €

.
STACIONE TRENI/METRO NE QYTE ne rruge  Tokesore

TRIESTE-FERNETTI

MOLFACONE-PIAZZALE SALVO D'AQUISTO BUS

PALMANOVA-VIA ROMA 1 (udine)

VENEZIA MESTRE-VALE STAZIONE 1

VERONA-VALE GIROLIMO CARDINALE ESN

BRESCIA-VIA SOLFERIONO 6

BERGAMO-PIAZZA MARCONI 4

SESTO SAN GIOVANNI-PIAZZALE PRIMO MAGGIO

MILANO MESSERO-A AUTOSTRADA TORINO

SANTHIA-A A/4

TORINO-CORSO VITTORIO EMANUELE H131

SANTHIA-A A/4

MILANO MESSERO-A AUTOSTRADA TORINO

SESTO SAN GIOVANNI-PIAZZALE PRIMO MAGGIO

TREVIGLIO-PIAZZA DEL POPOLO

.

Çfarë dokumentesh duhen për të udhëtuar?

     Në rastin kur pasagjerit nuk i kërkohet vizë hyrjeje për në destinacionin ku udhëton, atëherë 

     dokumentacioni për udhëtim duhet të përfshijë:


- pasaportën biometrike;
- siguracionin e shëndetit për udhëtimin për ditët e qëndrimit;
- ftesën orgjinale nga pala pritëse ose, në mungese të saj, rezervimin e vlefshëm të hotelit;
- mjete monetare të mjaftueshme për të siguruar qëndrimin (minimalisht 50 euro në ditë)

1. Ne Rast moslejimi nga ana e doganes  per kalimin e kufirit nuk eshte pergjesi e agjencise 

    dhe nuk ju takon rimbursimi i biletes.

2. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit, kontrollit ne dogane ose 

    te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet nga ne.                                           

3. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite

    para skadences se biletes 

4. Agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen 

    e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.

 

Udhetim te mbare!

Click here to edit text