Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

                      Fluturime     : Tirane -ITALI 

🛫 Fluturime Direkte - TIRANE qytetet e ITALISE

🛫Ancona ====, fillon nga --------- 46 €
🛫Bari ====, fillon nga------------- 66 €
🛫Bergamo ====, fillon nga-------- 46 €
🛫Bologna ====, fillon nga--------- 46 €
🛫Florence ==== , fillon nga-------- 46 €
🛫Genoa ==== , fillon nga---------- 76 €
🛫Malpensa ==== , fillon nga ----- 46 €
🛫Perugia ====, fillon nga ---------66 €
🛫Pescara====, fillon nga---------- 56 €
🛫Pisa ====, fillon nga ------------ 46 €
🛫Rimini==== , fillon nga --------- -56 €
🛫Rome ==== , fillon nga----------- 79 €
🛫Treviso ====, fillon nga ---------- 46 €
🛫Turin ==== , fillon nga ----------- 56 €
🛫Venice ==== , fillon nga ---------- 46 €
🛫Verona ====, fillon nga -----------46 €

Çmimet jane te  vlefshme per  periudhen nga data 11 Janar  2018 e  mbrapa

Ne cmim perfshihen taksat dhe bagazhi i dores  10 kg ne vartesi te kompanise

Na Kontaktoni :✨
ERLITRAVEL , Tirane-Rrg " Hoxha Tahsin"
☎ +35542346197
📱 +355673086940
[email protected]
😘 Ju mirepresim

.
.