Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Tirane - Stamboll me  Turkish Airlines (TK )

.

Tirane - Istanbul - Tirane


Fillon nga 119€  vajtje ardhje  


Termat e Ofertes

Periudha e Udhetimit  : 01 Nentor 2017  -  31 Mars 2018

Periudha e shitjes biletes : e menjehershme deri  - 31 Tetor  2017

Bagazhe te perfshira bgazh  dore  + 40 kg bagazh  stive

Min i  qendrimit   2  dite perfshire te Djelen

Max i  qendrimit  3 muaj

Vendet jane te limituara


Kontakto dhe rezervo.
ERLITRAVEL - Rrg. "H. Tahsin " , Nr 217 , Tirane
(Perballe me Kafe KU&BA ose Parukeri Frida)
✉: [email protected]
☎: 067 30 86 940
☎ : 04 23 46 197