Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Plazh Allinclusive  4 dite 99 dhe 5  dite 139

Greqi


Destinacioni mund të jetë:

Korfuz ,   Halkidiki , Parga - Preveza, ose  Riviera Olimpike.


PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Hënë dhe udhëtimi me autobus për në destinacion nëpërmjet Kufirit me Greqinë me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Destinacion. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Enjte: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Premte: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.


PLAZH, 5 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në orën 23.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në destinacion nëpërmjet Kufirit me Greqinë me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja ,Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.


Nisje më 26 dhe 29 Qershor.


Kujdes: Destinacionin dhe Emrin e hotelit e mësoni një ditë para ditës së Nisjes.
Hoteli i Juaj do të jetë një nga Hotelet e poshtëshënuar:


Hotel Surprizë 2*
- Telemachos 2* Superior - Korfuz
- Calypso Siviri 2*Superiror - Halkidiki
- Niko 2*Superior - Parga - Preveza
- Platon Beach 2* Superior - Riviera Olimpike


Hotel Surprizë 3*
- Corfu Belvedere 3* - Korfuz
- Messonghi Beach 3* Superior - Korfuz
- Posedion 3* - Parga Preveza

Hotel Surprizë 4*
- Arisoteles Beach 4* - Halkidiki
- Kriopigi Beach 4* - Halkidiki
- Olympus Thea 4* - Riviera Olimpike


Hotel Surprizë 4*+ ose 5*
- Athos Palace 4*+ - Halkidiki
- Primasol 4*+ - Korfuz
- Lychnos Beach 5* - Parga Preveza


Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
.

All Inclusive Surprizë, 4 Ditë €89, 5 Ditë €109

 

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet per  person

» Verë - 4 Ditë I

nga 26/06/2018 në 29/06/2018                                                                               Tarifa  »

Hotel Surprizë 2* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)           € 99.00

Hotel Surprizë 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)           € 139.00

Hotel Surprizë 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)           € 149.00

Hotel Surprizë 4*+ ose 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                     € 329.00

 

» Verë - 5 Ditë I

nga 29/06/2018 në 03/07/2018                                                                              Tarifa  »

Hotel Surprizë 2* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 139.00

Hotel Surprizë 3* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 189.00

Hotel Surprizë 4* Dhomë Standart (Max: 2 Rrritur + 2 Fëmijë ose 3 Rritur)            € 199.00

Hotel Surprizë 4*+ ose 5* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)                                      € 419.00

 

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

.
Poseidon beach prevesa
.