Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Stamboll  direkt  me Avion   ,4 dite  239  euro  .

Stamboll me avion 03 Nentor, 4 dite, €239


► 239€/person akomodimi ne hotel 4* me mengjes

 

Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll ne oren 17.00. Mbërritja në ne ora 19:55.  Transferta nga aeroporti në hotel, sistemimi ne Hotel.

 

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizite tek Xhamia Blu, Bazilika e famshme Shën Sofias(hyrja 12 euro), ne Aquariumin e Stambollit(hyrja 15 euro). Ne fund kohe e lire per shopping ne  Kapali Carsi (Grand bazaar). Darka ne hotel. Opsionale, me pagesë 15 euro shtesë, mbrëmje ne Harem me një pije te perfshirë, muzike, show.

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Sarajet e Topkapise (hyrja opsionale me pagese ekstra 12 Euro), vizite ne sheshin Taksim dhe me pas drejtohemi per në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për tre orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Me pas vizite ne ndertesen me te larte ne Turqi, Istanbul Sapphire, 54 katshe, dhe stimulim 5D me helikopter mbi qyetetin e Stambollit (hyrja pagese ekstra 15 euro).

 

Dita e Katërt: 

Mëngjesi në Hotel.

Kthimi eshte ne oren 09.35. Mbërritja në aeroportin e Rinasit

Në pagesë përfshihen:

– Bileta e avionit vajtje – ardhje.

– Akomodimi në hotel me 4 yje në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit

–Mëngjeset ne hotelin 4 yje.-Shëtitjet në Stamboll me autobus   (sipas programit)

-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

-Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë.

 

Ne pagese nuk perfshihet:

– Te gjitha atraksionet qe ne program jane shenuar me pagese extra

– Cdo gje qe nuk eshe permendur ne rubriken “perfshihet”

Femijet:

0-2 vjec paguan 40 euro.

2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 30 euro zbritje

mbi 12 vjec paguajne si i rritur

*personi “tek”, ne dhome 2-she, paguan 320 euro.

KUJDES: AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT QE KHEHEN NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME OSE PER ESPULS, DHE PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

 

INFORMACION I RENDESISHEM: Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.

.
.
Udhetim ne  stamboll- 4  dite
 
 
 Cmimet e dhomave
 Stamboll
03 Nentor - 4 dite
 Tarifa
  Dhome Standarte  Hotel 4* (Max:3 Rritur) BB
 
  € 239.00
 Dhome Standarte  Hotel 5* (Max:3 Rritur) BB
.
  x
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
 
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.