Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Stamboll  direkt  me Avion   ,4  dite  259 euro.

Stamboll, 8   dhe 22  Mars, 4 dite, €259 Hotel 4*

Dita e Parë:

Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll ne oren 04:00. Mbërritja në Aeroport ne ora 07.35.  Vizite te Kodra e te Dashuruarve (Çam Lixha- pikën më të lartë të qytetit). Vizitë në Taksim dhe me pas transferta dhe sistemimi ne hotel.
Ne darke vizite me metro ne  ndertesen me te larte ne Turqi, Istanbul Sapphire, 54 katshe, dhe stimulim 5D me helikopter mbi qyetetin e Stambollit (hyrja pagese ekstra 15 euro). Kthimi dhe fjetja ne hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: vizite tek Bazilika e famshme Shën Sofias (hyrja 10 euro), Xhamia Blu,  Sarajet e Topkapise (opsionale hyrja 10 euro). Me pas vizite ne Kapali Carsisi (vetem 700 m larg hotelit). Darka e lire. Fjetja ne hotel.


Dita e Trete:

Mëngjesi i vone në Hotel. Vizite ne muzeun Panorama  1453(hyrja opsionale 5 euro) dhe me pas Vazhdojme shetitjen dhe kemi mundesine per te vizituar Akuariumin Florja (Hyrja opsionale 15 euro). Me pas vizite ne qendren tregetare “Via airport”.


Dita e katert:

Mengjesi ne hotel. Vazhdojme me udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për tre orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.
Kthimi eshte ne oren 21.30. Mbërritja në aeroportin e Rinasit.

Në pagesë përfshihen:
– e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel me 4 yje në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
–Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport
-Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë.

 

Ne pagese nuk perfshihet:
– Te gjitha atraksionet qe ne program jane shenuar me pagese extra
– Cdo gje qe nuk eshe permendur ne rubriken “perfshihet”

Femijet:
0-2 vjec paguan 159 euro
2-12 vjec, nese akomodohet ne dhome me 2 te rritur, perfiton 30 euro zbritje
mbi 12 vjec paguajne si i rritur

*personi “tek”, ne dhome 2-she, paguan 349 euro.

KUJDES: AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT QE KHEHEN NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME OSE PER ESPULS, DHE PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
INFORMACION I RENDESISHEM: Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.
,
.
.
Udhetim ne  stamboll
 
 
Çmimet e dhomave
 » Stamboll
08 Mars, 4 dite
 Tarifat
 Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
.
 € 259.00
 Dhomë Standart Hotel4*  (Max: 3 Rritur) BB
.                22 Mars , 4  dite
 € 259.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe  
.
.
 
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.