Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

 Stamboll  direkt  me Avion   ,3  dite  199 euro.

Turqi
Nisje ne 15-22  Dhjetor  2017
Nisje me 12-19-26  Janar 2018

Dita e Parë:

Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 04.00. Mbërritja në Stamboll në 07.35. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Qendër të Stambollit. Pa mbrritur në Qender, në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Sistemimi në Hotel. Passite, shkohet në Qendrën e Vjetër Tragtare Kapili Carshi. Fjejte në hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjezi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite të lirë. Pasdite, OPSIONALE: Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Të lirë në Qendrën Tregare deri në Transfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 22.05. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.55.

Nisje më 3 Nëntor

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport
Nuk jane te perfshira ne  Pagesen 199  euro
-Drekat dhe Darkat
-Sigurimi i  shendetit ne udhetim 
-Gjithshka tjeter qe seshte te rubrika [erfshihen ne cmim.
* Personi tek ne  dome dyshe paguan  +35  euro
* Femijet nen 2  vjec paguajne vetem  20  euro
* Femija i pare  nen  12  vjec ne dhome me dy te rritur  paguan  20  euro  me pak. Mbi  12  vjec  paguan njesoj  si nje i rrituir.
Per femijet  qe  shoqerohen  nga nje  prind  apo  nga te  afermit e tyre  duhet  patjeter  prokuar e  pridit tjeter  apo e te  dy  prinderve
KUJDES:Pashaporta  per udhetimij ne Turqi  duhet te  jete e vlefshme  mbi  6  muaj  nga data e kthimit.
Agjensia nuk mban pergjegjesi per  rastet  kur  ju  ju  refuzojne te  udhetoni per shkak te   pashaportes   apo   problemeve te tjera qe mund te keni  ne  Kufi si  espuls etje...

OPSIONALE:
1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
2. Shtesë për 2 darkat €15
.
.
Udhetim ne  stamboll
 
 
Çmimet e dhomave
 » Stamboll
 3 dite
 Tarifat
 Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
   15  Dhjetor , 3 dite
 € 199.00
 Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
.                 22 Dhjetor , 3  dite
 € 219.00
  Dhomë Standart Hotel 4* (Max: 3 Rritur) BB
12 ,19 ,26 Janar, 3  dite
. € 199.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe  
.
 
.
Instambul
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.