Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Hotel  Splendid 5*L    Becic -   Budva   , Mali  i Zi

“ E vlefshme nga 15/10/2017  deri me  27/12 2017 “

46 € personi /ne nate/ me mengjes per rezervime gjate javeve (nga e Diela ne te Enjte)

54 € personi /ne nate/me mengjes per rezervime ne fundjave  (nga e Premtja ne te Shtune)

 

Shenim:

 • Cmimet jane te ofruara per minimum 2 nete qendrimi.
 • Transporti Individual.

 ———————————————————————————————

“ E vlefshme nga 02.10.2017 deri me 28.12.17. dhe  nga 05.01.2018 deri me 30.03.2018 “

Paketa Familjare  cmimi 308 € per 2 te rritur dhe 2 femije nen moshen 11.99 vjec.

 Paketa perfshin:

 • Akomodim ne dhome Superior me pamje nga mali per 2 nete qendrimi
 • Mengjesi dhe Darka e ofruar ne restorant La Bussola.
 • Embelsira te ofruara per femije ne diten e mberritjes ne hotel, gjithashtu qendrimi falas ne Klubin per femije.
 • Hoteli ofron animacione te organizuara per femije.
 • Masazh per fytyren (25 min.) ose Trajtim per pastrim te trupit (25 min.) per mamate dhe gjithashtu masazh te shpines apo qafes per babin.
 • Hoteli ofron 20 % zbritje ne te gjitha trajtimet Spa.
 • Klietet e hotelit mund te perdorin fasilitetet qe ofrohen si ato te :pishines se brendshme ,Sauna, Banjo me Avull me kristale te Swarovski , Zones Relax, Palestren .
 • Check out nga hoteli ofrohet deri me 18:00 ne baze disponibiliteti.

Shenim:

 • Cmimet jane te ofruara per minimum 2 nete qendrimi.
 • Transporti Individual.

“ E vlefshme nga 02.10.2017 deri me 28.12.17. dhe  nga 05.01.2018 deri me 30.03.2018 “---------------

Paketa Romantike cmimi 288 € per 2 te rritur

 Paketa perfshin:

 • Akomodim ne dhome Superior me pamje nga deti per 2 nete qendrimi.
 • Mengjesi I ofruar ne restorant La Bussola.
 • Nje Darke eshte falas e ofruar ne restorantin Promenade (tipik Aziatik).
 • Shampanje dhe embelsira ofruar diten e mberritjes ne hote.
 • Trajtime Spa si ato te quajtura : Salve ose Terra ose Rausul per nje person.
 • Hoteli ofron 20 % zbritje ne te gjitha trajtimet Spa.
 • Klietet e hotelit mund te perdorin fasilitetet qe ofrohen si ato te :pishines se brendshme ,Sauna, Banjo me Avull me kristale te Swarovski , Zones Relax, Palestren .
 • Check out nga hoteli ofrohet deri me 18:00 ne baze disponibiliteti.

 

Shenim:

 • Cmimet jane te ofruara per minimum 2 nete qendrimi.
 • Transporti Individual.

Taksa 1.5 euro per person per dite dhe 1 euro per Femijet 2 – 11.99 vjec nuk eshte e perfshire ne cmim.

Paketa e Krishtlindjeve
Periudhe e qendrimit  22.12 – 27.12

2 nete qendrimi
Dhome superiore dopjo / teke
172 euro per dhome

Shenime:

– Paketa perfshin mengjes.
– Shtesa per darken gala te Krishtelindjeve eshte 30 euro per person/ 15 euro per femijet deri ne 11 vjec, eshte e detyrueshme.
– 1 ose 2 femije deri ne moshen 11 vjec , ne nje dhome me 2 te rritur jane falas.
– Shtesa per darken eshte 20 euro per person

– Shtesa extra per dhome me pamje nga deti 20 euro per nate.

 

Paketa per Vitin e Ri

Paketa per 3 nete qendrim:

380 euro personi perfshire darken e Vitit te Ri

Paketa per 4 nete qendrim:

460 euro personi perfshire darken e Vitit te Ri

Paketa per 5 nete + 1 nate falas qendrim

540 euro personi perfshire darken e Vitit te Ri

Shenime:

– Paketa perfshin mengjes.
– Darka festive ne 31.12
– Muzike dhe argetim nga 31.12 – 01.01. nga Banda pop Severina dhe te ftuar surprize.
– Zbritje per femijet te shoqeruar me 2 te rritur.
–Femija i pare ka 50% zbritje 2 – 11 vjec.
– Femija i dyte 2- 11 vjec ka akomodim falas dhe 50% zbritje per darken festive.

– Shtesa extra per dhome me pamje nga deti 20 euro per nate.
– Shtesa extra per dhome Premium 40 euro per nate.
– Personi tek, në dhomë dyshe, paguan 100% te shumes totale.

Harta

.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate