Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Pranverë në Strasburg - Shtutgart, 4 Ditë €399

Gjermani - France  , 27 - 30 Maj  2018


Programi

Dita e Parë,

27 Maj 2018. Nisja nga Tirana për në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi me avion për në Bazel. Nisja në orën 08.50. Mbërritja në orën 11.05. Nisja për në Mulhouse. Udhëtimi zgjat 30 minuta. Vizitohen: Bashkia, Place de la Bourse dhe Muzeu i Trenave. Vazhdon udhëtimi për në Colmar. Udhëtimi zgjat 45 minuta. Vizitohen: Lagja Krutenau e njohur si Venecia e Vogël, përgjatë kanalit Lauch, Qendra e Qytetit, Bashkia, Kisha Shën Martin, Shtëpa e Gardës së vjetër ushtarake, Shtëpia Adolph e vitit 1350. dhe Maison des Tetes. Vazhdon udhëtimi për në Mulhouse. Udhëtimi zgjat 1 orë. Vizitohen: Bashkia, Place de la Bourse dhe Muzeu i Trenave. Transferimi për në Shtutgart. Udhëtimi zgjat rreth 4 orë. Pushime të shkurtra gjatë udhëtimit. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.


Dita e Dytë,

28 Maj 2018. Mëngjesi në hotel. Paradite, Vizitë në Shtutgart, ku vizitohen: Kështjella Altes Schlosse, vendqendrimi i dinastisë së Wurtembergut, Sheshi Qendror Schlossplatz, ku gjendet Kështjella Neus Schlosse, Bashkia e qytetit, Kulla Fernsehturm me lartësi 216 m, Museu i Mercedes - Benz dhe Kopshti botanik dhe zoologjik Wilhelma Zoo. Pasdite, Nisja për në Karlsruhes. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë e 20 minuta. Vizitohen: Karlsruhe Palace, ish rezidencë e Dukëve të Baden, Marktplatz, sheshi me Piramidën e vjetër, Bashkia e qytetit, me shatervanin dhe statujen e Dukë Ludwig, Kisha Katolike Shën Stefan dhe Sheshi i Të Drejtave Themelore. Në Mbrëmje nisja për në Strasburg. Udhëtimi zgjat 2 orë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë,

29 Maj 2018. Mëngjesi në Hotel. Paradite Vizitë në Baden - Baden, i ndodhur në brigjet e lumit Oos,i njohur për banjot e tij termale romake. Vizitohen: Bashkia e Qytetit, Monumenti i Otto Von Bismarck, Opera më e madhe në Gjermani Festspielhaus, Kisha Stiftskirche dhe Muzeu Faberge, ku jane koleksionuar rreth 700 vepra arti. Pasdite, Vizitë në Strasburg, qyteti i UNESCO-s, buzë lumit Rin. Vizitohen: Ura e mbuluar Points Couverts, Katedralja Notre Dame, imitim i Katedrales Notre Dame de Paris, Shtëpia tregtare e shekullit 15-të, Maison Kammerzell, Sheshi Guttemberg, Qendra Artizanale e Lagjes Petite France,Xhamia më e madhe në Francë, përuruar më 2012, dhe Gjykata dhe Parlameni Europian. Sistemim dhe Fjetje në Hotel..


Dita e Katërt,

30 Maj 2018. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Bazelit. Udhëtimi zgjaat 1 orë e 30 minuta. Fluturimi Bazel - Prishtinë. Nisja në orën 12.45. Mbrritja në 14.55. Transferta me autobus për në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe 399 Euro
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishinë - Bazel - Prishinë.
2. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës
3. Transfertat dhe shëtitjet me autobus në Francë dhe Gjermani.
4. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
5. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
6. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
.
.
shtutgard
.
shtutgard dhe strasburg
 
 
Çmimet e dhomave
 Pranvere
nga 27/05/2018 në 30/05/2018
 Tarifa
 Dhome Standart (Max: 3 te rritur)
.
 € 399.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ kontrate
.