Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

SHKURT 2018

Simboli i shen valentinit
.
Shen Valentini  në Paris, 4 Ditë €399 , nisja me 10 Shkurt
France . Udhetim ne  Paris  , fluturim direkt  me  avion  Shkup -Paris - Shkup , Transfertat me autobus  Tirane -Shkup -Tirane ,akomodimi ne hotel 3* me mengjes    Shetitjet dhe transfertat si ne program. Shoqerues Shqiptar  gjate gjithe udhetimit.
DUBAI- Nisja date 10 Shkurt    - Çmimi përfshin: Vajtje - Ardhje me   Autobus  Tiranë - Shkup - Tiranë. . Udhetimin me Avion  direkt  Shkup - Dubai  -Shkup , Akomodimi në hotele me  3 yje per 5 nete   me mengjesin te  perfshire , shetitjet dhe transfertat si ne program, shoqerues  Shiptar gjate gjithe  tourit.
Shen Valentini në Rome , 3 Ditë €349
Rome: Nisja më 14 Shkurt - Vizitohet: Roma dhe Vatikani . Fjetje 2 netë në Rome . Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Rome  - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Shen Valentini në Venecia dhe Verona, 4 Ditë €345
Verona - Venecia : Nisja më 12 Shkurt - Vizitohet: Venecia dhe Verona . Fjetje 2 netë në Venecia  dhe nje nate ne Verona,  Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Venecia  dhe  Verona  - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Çeki-Hungari. Shen Valentini  ne  Prage -Budapest , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Prage Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe tre nete ne Prage . Shetitjet dhe transfertat si ne program

Shen Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399 , Nisja me 11  Shkurt
Barcelone:  - Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Barcelonë. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Barcelonë - Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.
Udhetim ne Prage me avion  , 4  dite  398  euro, 16 Shkurt 2018
Prage  : Udhetimi me Avion Adria Airways: Tirane-Ljubljane-Prage-Ljubljane-Tirane , Akomodimi ne Hotel me 4*  me mengjes  , Transfertat si ne Program , City Tour Praga ,Guide Profesionale
Shen Valentini ne Stamboll,4 Ditë €229 , nisja me 12 Shkurt
Stamboll: - Nisja më   12 Shkurt - Vizitohet  Stambolli,  Fjetje 3 netë në hotel me 4* BB  per 229  euro . Fluturimi me avion direkt Tiranë -Stamboll- -Tirane me Pegasos . Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus, Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.
Paris-Francwe - 5  dite  nisja ne date 13  Shkurt , cmimi    429 € përfshin  Akomodim në Hotel  3 per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire  ,Fluturimi  me avion  direkt Shkup Paris Shkup , Transporti me autobuz  vajtjeardhe  Tirane Shkup Tirane , shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise
Shkup-Sofje-Bukuresht-Beograd - 5  dite  nisja ne date 14  Shkurt , cmimi    199 € përfshin  Akomodim në Hotel  3*& 4*  per 4   netë qëndrimi me mengjesin     e perfshire ne hotelin e Bukureshtit te perfshira dhe darkat  , shetitjet  dhe vizitat sipas programit , shoqerues Shqiptar   gjat  qendrimit  jashte  Shqiperise

Vjene-Budapest -Beograd  , 5 dite  199 € ,  14 Shkurt

Split -Vjene -Budapest-Beograd me  Autobus nga  data 14 Shkurt  .Akomodimi ne hotele me 3  *  me mengjesin te perfshire nga te  cilat 1  nate ne Split, 1  nate ne Vjene  1  nate ne Budapest  dhe 1 nate ne Beograd. Shetitjet dhe transfertat si ne Program.Shoqerues  grupi nga  Agjensia .
Udhetim ne  Beograd, 3 dite 109€ ,Mengjes+Darke.
Beograd -Serbi : - Nisja date   14 Shkurt   109 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.

Udhetim ne Sarajeve, 3 dite 99 € ,mengjes+darke

Sarajeve -Mostar -Medjugorje  : - Nisja date     14    Shkurt , cmimi 99  euro personi - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4 * me mengjesin dhe darken  perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. ,Shetitje sipas programit , shoqerues  shqiptar gjate udhetimit.
Udhetim ne  Selanik , 3 dite 99€ , 13 Shkurt , BB
Selanik  - Greqi :  Nisja date   14 Shkurt   99 euro personi   - Çmimi përfshin:  Fjetjen 2 netë në Hotel  4* me mengjesin   perfshire .Udhetimin vajtje-ardhje me autobus. Shetitje dhe transfertat sipas programit  , shoqerues  Shqiptar gjate udhetimit.

Stamboll, Selanik dhe Sofie , 5  dite 159  euro ,nisja ne 14 Shkurt

Stamboll: - Nisja më  14  Shkurt - Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 netë në Stamboll, 1 natë në Sealanik dhe 1 natë në Sofje. Vajtje - Ardhje me Autobus, Mëngjeset, Transfertat dhe Shëtitjet.

Çeki-Hungari. Shen Valentini  ne  Prage -Budapest , me  avion  Tirane -Budapest - Tirane ,transferta me autobus Budapest- Prage Budapest , akomodimi ne hotel 3* me mengjes   nga te cilat nje nate ne Budapest dhe tre nete ne Prage . Shetitjet dhe transfertat si ne program

Shen Valentini në Vjenë & Budapest, 4 Ditë €339
Vjene - : Nisja më 10 Shkurt  - Vizitohet: Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1nate  në Budapest. Mëngjeset në Hotel, Fluturimi me avion Tiranë - Budapest - Tiranë. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

.

.