Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

  Tour  dhe  Check-Up  ne Selanik  , 3  dite  fillon nga   139  euro

Selanik , 01-03  Shkurt   .

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana në oren 05.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Pas mbrritjes, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Esëll për Check - Up. Nisja për në Spitalin InterBalkan në Selanik. Gjithë ditën në Spital për Check - Up. Pas mbarimit, të lirë ne Qendrën Tregare Cosmos. Kthimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi ne Hotel. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Check Up Bazë për Burra dhe Gra i përfshirë në çmim dhe përfshin:
- Regjistrimi i Historisë si Pacient
- Matje e Presionit të Gjakut
- Ekzaminim Klinik
- Check-up për Gjakun dhe Urinën
     *Full Blood Count
     *ESR
     *Urea
     *Creatinine
     *Bood Sugar
     *Cholesterol
     *Triglycerides
     *HDL Cholesterol
     *LDL Cholesterol
     *Transaminase SGOT - ASL
     *Transaminase SGPT - ALT
- Urinalysis
- ECG (Me Vlerësimin nga Cardiologist)
- Studimi i Rezultateve nga një Doktorr i Përgjithshëm, Diskutimi me Pacientin, Instruksione, Këshilla dhe Caktimi i një Check - Up tjetër nëse do jetë e nevojshme.
- Raporti Mjekësor në Anglisht dhe receta.
*** Gjatë gjithë kohës do ketë Asistencë në Shqip ofruar nga Spitali për të gjithë.

OPSIONALE:
- Check - Up bazë për Fëmijë - i Përfshirë
- Check - Up bazë për Zemrën - €139
- Check - Up bazë Urology për Burra - €44
- Check - Up bazë Gynaecology - €139
- Check - Up bazë Gynaecology - Hormonal - €89
- Check - Up bazë për Diabetikë - €384
- Check - Up bazë për Duhanin - €159
- Check - Up bazë Gjendrat Thyroide - €89
- Check - Up bazë dhe Ekzaminim për Infeksione - €79
- Check - Up bazë për Gastrenterology €304

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi dhe 1 Mëngjes në Hotel.
3. Check Up Bazë për Burra dhe Gra
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
3. Check Up OPSIONALE.
.
Udhetim ne  Selanik
   .
 
Çmimet e dhomave
 - Selanik -
nga  01 Shkurt  tre dite 
 Tarifa

Hotel  Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)

.
     € 139.00 
  Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
 
 
.
thesaloniki
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+kontrate

.