Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

4 dite ne Rome duke filluar nga 199€

Rome 4 dite, 199€

 

Cmimet e vlefshme per muajin Tetor e me pas. 

 

Në cmim përfshihet:

– fluturimi direkt vajtje-arrdhje nga Tirana me nga 10 kg cantë dore

– akomodimi në hotele si Gabriella 3* apo San Remo 3* në qendër të qytetit

– mëngjeset për të gjitha ditët

 

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat keto periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Kalemi Travel bashkepunon me qindra hotele ne Rome. Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre. Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane.

 

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

 

– Bileta e hyrjes ne Colosseum 29€/person

– Tur me guide vendase i Colosseum, Roman Forum & Ancient Rome 55€/person

– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 35€/person

– Tur me guide vendase i Muzeut te Vatikanit, Sistine Chapel & St. Peter’s 50€/person

– Tur 1 ditor per te vizituar rrenojat e Pompeii dhe Napoli 145€/person (transport + guide + dreke)

.
.
  rome - Individuale
 
 
Çmimet e dhomave
ROME
nga  muaji Tetor 4  dite
 Tarifa
  Dhome standarte  Max 3 persona
  cmimi  fillon nga
  € 199.00
  Çmimi per te rritur ne  dhome dyshe
 
 
.
rome
.

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

.

.