Erlitravel - Agjenci Udhetimi e Turizmi  

Rome   Pisa  Firence  , 4  dite 429 euro , udhetim me avion.

Rome, 26 Nentor, 4 dite, €429

 

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 16.50. Mbërritja në Pisa më 18.35. Transferta me autobus komod për në Pisa, Vizitë e shkurtër në Pisa. Vazhdon udhëtimi për në Firence. Mbrritja në Firence. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.


Dita e Dytë: 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit te Firences dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Nisja në ora 13.00 për në Romë. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbërritja në Romë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë në Romë.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Paradite vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite vizitohen: Sheshi San Pietro. Pasdite e lire. Fjetje ne hotel ne Rome.


Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Vizite ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjella e San Angelo. Transfertë për në aeroportin e Romës.  Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 19.00. Mbrritja në Tiranë në 20.30.

Me Shume Detaje: Në pagesën 429 Euro përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobuz.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Taksat perkatese ne qytetin e Firences dhe te Romes, rreth 5 euro per person/ne dite.
KUJDES: AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT QE KHEHEN NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME OSE PER ESPULS

.

.
Rome
 
 
Çmimet e dhomave
 » Rome Firence Pisa
nga 26/11/2017 në 29/11/2017
 Tarifa
 Dhomë Standart (Max: 3 Rritur)
 
 € 429.00
 Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
.
 
.
ROME
 

PENALTI NE RASTET E ANULLIMIT TE REZERVIMIT
• Anullimi deri ne 30 dite kalendarike para nisjes nuk ka penale
• Anullimi 29 dite deri 25 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 20% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 24 dite deri 15 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 50% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 14 dite deri 7 dite kalendarike para dates se anullimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 75% te vleres totale te Paketes.
• Anullimi 7 dite  kalendarike para dates se flimit te Paketes turistike i jep te drejten Kompanise te mbaje 100% te vleres totale te Paketes.

Regullore+ Kontrate